Home / Benim Stilim / Maskülen Tarz Kombinler Yapmanın Yolları | 2021
Maskülen Tarz Kombinler Yapmanın Yolları
Maskülen Tarz Kombinler Yapmanın Yolları

Maskülen Tarz Kombinler Yapmanın Yolları | 2021

Kadınlar İçin Maskülen Tarz Nasıl Oluşturulur?

Maskülen tarz yapmak istiyorsanız işe uygun ve kendinize özel şekilde kombinler denemenizde fayda vardır. Kadınlar için maskülen moda, görünüşünüzü harika gösterecek harika fikirlerle doludur. Maskülen giyiminin en çekici yanlarından biri, daha kadınsı olması ve kadınlar üzerinde ilgi çekici görünmesidir. Bugünün makalesinde, boyfriend kot pantolonları veya özel dikim takım elbise giyip nasıl seksi ve şık görünebileceğinizi harika kombinler ile göreceğiz. Maskülen tarz oluştururken ödünç alınan giysiler, özgün bir görünüm yaratmak için idealdir.

Maskülen Giyim
Maskülen Giyim

1. Maskülen Kıyafet İçin Renk Seçimi

Yeşil lacivert, kahverengi, haki gibi koyu renklerde kıyafetler alın ve kıyafet içine dahil edin! Düğmeleri açık gömlek ve büyük boy bir ceket ile eşleştirilmiş pantolon giyilebilir. Şapka gibi bir aksesuar ile daha şık maskülen stiller elde edilebilir. Geniş, özel dikilmiş pantolonlar, sofistike bir görünüm elde etmek için idealdir. Açık gri ve beyazın kombinasyonu tek kelimeyle idealdir.

Maskülen Giyim Renkleri
Maskülen Giyim Renkleri
Maskülen Giyim Renkleri
Maskülen Giyim Renkleri

2. Retro Maskülen Kombinler

Retro esintili bir görünüm, maskülen giyimini retro görünümlü stille birleştirmenin mükemmel bir yoludur. Modelin fötr şapka, ince çizgili özel yelek, kot pantolonun içine sokulmuş resmi gömlekle poz verme şeklini seviyorum. Bence birçok kadını olduğundan daha çekici hale büründürüyor. Ne dersiniz?


Retro Maskülen
Retro Maskülen
Retro Maskülen
Retro Maskülen

3. İş Yerinde Maskülen Tarz Giyim

iş yerinde gözlerin üstünüzde olmasını mı istiyorsunuz? Maskülen kombinler bunun için oldukça idealdir. Siyah kumaş  pantolon, beyaz tişört ve daha sonra krem renkli Converse ekleyin. Oversize Blazer ceket ve spor ayakkabı ise maskülen tarzın en etkili kıyafetler olarak kullanılabilir. Kendinizi göz önüne çıkarmanın tam vakti!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kışın Deri Etek Kombinleri | 2021
İş Yerinde Maskülen Giyim
İş Yerinde Maskülen Giyim
İş Yerinde Maskülen Giyim
İş Yerinde Maskülen Giyim

4. Günlük Maskülen Tarz

Bir klasik bluz, günlük ile diğer kıyafetleri birleştirip kendi maskülen kombininizi oluşturabilirsiniz. Yırtık kot pantolon altına maskülen tarz bir ayakkabı veya Converse tercih edebilirsiniz. Maskülen tarz diğer ilham önerilerimiz; 2016 kış modası maskülen tarz bayan kombinler

Günlük Maskülen Tarz
Günlük Maskülen Tarz
Günlük Maskülen Tarz
Günlük Maskülen Tarz

5. Maskülen Takım Elbise Kombinleri

Bol kesim bir gömlek seçerek özel tasarlanmış pantolonunuzun içine sokabilirsiniz. Böylece bol bir görünüm elde edebilirsiniz ancak beliniz çokkalın değilse üzerinizde daha çekici duracaktır. Blazer ceket kesinlikle maskülen bir görünüme kavuşmanız için en gözde kıyafetler arasında yer almaktadır. Çok fazla maskülen yani erkeksi görünmekten korkuyorsanız, bu blazer ceketi kadınsı çiçekli bir gömlek veya bluzla giymenizi tavsiye ederim.

Bağcıklı botlar ve düz ayakkabılar maskülen takım elbise kombini için son dokunuş olacaktır. En sevdiğiniz pantolonla takım oluşturmak için harika bir seçim olan ise kesinlikle aksesuardır. Kemerinizi ön plana çıkarmak isteyebilir veya maskülen görüntünüzü vurgulayacak bir şapka seçebilirsiniz. Her şey mükemmel bir şekilde birleştirilir ve doğru yapılırsa, o zaman hiçbir şey sizi tuhaf gösteremez. Maskülen giyimden çekinmenizi gerektiren bir durum söz konusu olmasın.

6. Maskülen Stil Oluşturma

Maskülen tarz en fazla ön planda olan kombinleri pantolon ve ceketten oluşmaktadır. Erkeksi tarz giyinenler için en öne çıkan renk tonu koyu renklerdir. Kıyafetlerin yanında farklı saç modelleri ve makyajlarla maskülen tarza destek verilmelidir. Saç modelleri olarak kısa saçlar ve geriye doğru yatırılmış saçlar tercih edilecekler arasındadır.

7. Maskülen Makyaj Nasıl Olmalı?

Erkeksi giyim yani maskülen tarz ile uygun olan makyajı belirlemek detaylar arasında kaybolmanızı engeller. Örneğin kıyafet kombin detayı tamamlansa bile makyaj konusunda eksiklikler yaşadığınızda tüm emekleriniz boşa gidebilir. Şık ve erkeksi çekiciliğiniz ortadan kaybolabilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Günün Stil İpucu: Maskülen Tarz Kombinler

Maskülen makyaj fikirleri arasında en önemlisi göz makyajına odaklanmaktır. Seçmiş olduğunuz kıyafetler ile kontrast veya aynısı renkleri göz farınızda tercih edebilirsiniz. Örneğin beyaz gömlek giymişseniz siyah eyeliner çekebilirsiniz ve altına beyaz far sürerek gözlerinizi ön plana başarıyla alırsınız.

Makyaj yaparken son nokta ise ruj rengi seçimidir. Her ne kadar maskülen kombin yapmış olursanız olun kırmızı rujun çekiciliğinden korkmayın.

 

Siz de maskülen kombinler için merak ve önerilerinizi yorum olarak bizlerle paylaşabilirsiniz. maskülen tarzın modasına dair paylaşım yaptıkça herkesin bilgilenmesini sağlayabiliriz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

4 comments

  1. Merhaba! Yazınıza bayıldım 🙂 Blazer ceketlere değinmeniz harika olmuş, kendileri vazgeçilmezim 😀 Yalnız ben blazer içine giydiğim bol tişört altına boyfriend pantolon ve stiletto ayakkabıları tercih ediyorum converce yerine 🙂 Yinede converce deneyebilirim, ilham için teşekkürler 🙂
    İlham aldığım şu yazıyı da sizinle paylaşmak isterim;
    Fikirleriniz benim için çok değerli, sevgilerimle 🙂

  2. antalya ariston servisi

    çok ilham verici bir yazı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.