Home / Benim Stilim / Mavi Giyim Stili Favoriniz Olabilir !
mavi renk giyim stili
mavi renk ile uyumlu renkerin giyimi ve stil

Mavi Giyim Stili Favoriniz Olabilir !

O çok sevilen renge gelince, mavi ile şık stiller yapmak zordur. Bu samimi yaz gökyüzü  rengi hem güven veriyor hem huzur. Bizim favori dolap kıyafetimizi  hatırlatıyor: Tabii ki denim. İşte mavi rengin başka bir renk ile uyumlu bir şekilde nasıl giyebiliriz, size ilham verecek kombinlere bir göz atın!

Gri-Füme ile Mavi
Bu kobalt renk-lacivert olarak parlak bir mavi gibi görünüm oluştururken onu yumuşatmak için mükemmel nötr renklere gerek olduğunu görebilirsiniz.Gri, füme ve koyu tonları mavi ile uyumlu harika renkler.

Leopar İle Mavi
Eğer soluk buzlu tonlarda mavi denim giymek isterseniz, leopar baskılı bir ceket veya trendçkot ile güçlü bir stil oluşturabilirsiniz. Leopar deseni kıyafetler ve aksesuarlarda mavinin tüm tonlarından kombinler yapabilirsiniz. İşte çok şık bir görünüm ; mavi pantolon,  lacivert ve leopar ceket.


Parlak Yeşil ile Mavi
Kobalt mavi desenli eteğindeki  narenciye kireç yeşil arasında mükemmel bir yeşil uyumu.Yeşil ve mavi kıyafetlerinizi yada aksesuarlarınızı birlikte kullanabilir, şık ve parlak bir görünüm yakalayabilirsiniz.Bu renkleri yumuşatmak için ise beyaz çok iyi bir seçimdir.

Mor Mavi renkleri ile kombinler
Renk söz konusu olduğunda hiçbir korkunuz yoksa sizde moda bir renk olan mor baskılı bir maxi elbise ile mavi bir deri ceket eşleştirin.

Kırmızı Mavi
Renk kombinasyonları arasında mavi ve kırmızı bir kombin bir şekilde biraz vatansever görünebilir. Doğru  giyildiğinde ama çok  şık olabilir.

Siyah Mavi
Siyah bir topluluk kombinini kırmak için bir yol gerekir? Bazı açık mavi enjekte edeceğiniz parçalar sizi harika gösterir…

Ayrıca bakınız; Günün stil İpucu: Mavi- siyah- gri renkler ile kombin

Sarı Mavi
Mavi ve parlak sarı birlikte modada en eğlenceli bir eşleştirmeler arasındadır.

Bej rengi ile mavi kombinler

Mavi güzel olduğu Başka nötr renkler bej rengi. Mavi herhangi tonu ile bej rengi kıayefet ve aksesuarları birlikte eşleştirebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  H & M 2015 İlkbahar Koleksiyonu

Pembe Mavi
Çeşitli mavi ve pembe tonlu kıyafeti birlikte iyi bir şekilde kombinleyebilirsiniz bu kısa  mavi üst ve parlak pembe etek bizim favori kombinlerimizden biridir.

Turuncu ve mavi
Blogger BKristina Bazan burada görüldüğü gibi açık mavi ve turuncu olsun , ya da kobalt ve mandalina rengi, mavi ve parlak turuncu birlikte çok güzel bir eşleştirme oluşturuyor.

Lila Mavi
Caroline Issa klasik bir görünüm sever ama modada renk ile oynamak nasıdırl bilir. Biz bir leylak takım ile çivit mavisi topuklu giymek için onun seçimini seviyoruz.

Beyaz Mavi
Mavi ve beyaz her sezon için harika görünen trend bir renk kombinasyonudur. Biz bu yaz mükemmel bir görünüm için yazlık bir beyaz elbise ile üstüne kot ceketimizi giyebiliriz.

Bir önceki yazımız olan Kışın Deri Etek Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer, blazer kombin ve bluz kombin hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Korse Çeşitleri

Kadın Korse Çeşitleri | 2021

Korse Ne İşe Yarar? Kadın korseler, bugünlerde birçok kadın için çok önemlidir. Korseler, kadın gardırobunun …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.