Home / Makyaj / Mavi gözler için eyeliner ve makyaj ipuçları
mavi gozler icin eyeliner ipuclari 2014 2015

Mavi gözler için eyeliner ve makyaj ipuçları

Mavi gözler için eyeliner ipuçları, makyajını geliştirmek ve en iyi özelliklerde göstermek için yardımcı olacaktır. Mavi gözler için eyeliner tekniği gözlerinize dikkat çekmek için ince veya dramatik bir yoldur, ancak her zaman göz renginizin daha da öne çıkmasını sağlayacaktır. Mavi gözlüler zaten muhteşem, ancak bu eyeliner ipuçları onları daha da öne taşıyacak.

Mor eyeliner

Mor eyeliner mavi gözleri dikkat çekici yapmak için harika bir yoldur. Mor, mavi ve kırmızı karışımı olduğundan, duygular mavi gözlerine dikkat çekmesini sağlayacak. Mavi gözlerin derinliğinin  artırılması için koyu mor eyeliner seçmek en iyi yoldur. Önce yumuşak bir pembe ya da kahverengi göz farı uygulayın, daha sonra mor eyeliner ve siyah rimel ekleyin.

Göz pınarları

Göz pınarları gözünüze çok yakın olduğundan mavi gözleri bu eyeliner ucu eklemek biraz pratik alabilir, ancak bazı dram eklemek için harika bir yoldur. Yavaşça gözden uzak alt göz kapağına çekin ve çok dikkatli su hattı üzerine siyah astarı ekleyin. Genellikle bir jel liner veya göz farı bu görünümünü tamamlamak için iyidir.


Kanatlı eyeliner

Kanatlı eyeliner, kedi gözü ya da , mavi gözleri için en iyi eyeliner ipuçlarından biridir! Kanatlı astar gözleriniz için daha dikkat çekiyor ve onları yüzünüzün odak noktası yapıyor. Siz eyelinerde herhangi bir gölge yaparak bu görünümünü tamamlayabilirsiniz. İnce bir çizgi çekerek ince kanatlı eyeliner etkisi yapabilir, ya da eyelinerı daha  kalın ve cesur yaparak bazı teknikler uygulayabilirsin.

Kahverengi eyeliner

Kahverengiler ve bronz, mavi renkleri tamamlayıcıdır.Mavi gözleri gerçekten daha öne çıkarır. Tamamlayıcı renkler birbirlerini yanına sürülür ve daha parlak en doğru gölge olmasını sağlar. Yani mavi gözlerine daha dikkat çekmek isteyenler için  göz kapaklarına koyu kahverengi veya bronz eyeliner seçebilirler.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Esmerlere en çok yakışan makyaj renkleri ve teknikleri

Vurgulayın

Mavi gözleri popüler yapmak için beyaz göz farı ya da eyeliner bazı ekleyerek gözleri vurgulayabilirsiniz. Göz pınarı hattına beyaz eyeliner veya beyaz far ekleyin yada mavi gözleriyle dikkat çekmek için sadece gözlerinizin iç köşesine uygulayın. Beyaz, diğer renklere göre daha fazla ışık yansıtır , gözleri yüzün odak noktası haline getiri. Mavi gözler için bu eyeliner ipucu kesinlikle gözlerinizi daha  popüler yapacak!

Likit eyeliner

Likit eyeliner sıvıdır ve katı, opak görünüm için  kurur , ve gözler daha cesur ve dikkat çekici olur.

Işıltılı altın( dore) göz kalemi

Mavi gözler için bu eyeliner tekniği eğlenceli ve dramatik bakışlar sağlar. Mavi ile tamamlayıcı turuncu ve kahverengi tonları vardır. Altın rengi bu renkler arasındadır ve mavi gözleri vurgular.

Beyaz eyeliner

Kim gözlerini daha büyük göstermek istemez?! gözleri daha iri göstermenin en iyi yolu beyaz eyeliner. Kirpiklerin iç çizgilerine beyaz eyeliner  uygulayın. Çok fazla sürmediğiniz den emin olun, yoksa aptalca bakacağız! Beyaz gözleri daha büyük ve daha uyanık  yapmak için gözlerini parlatacak.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.