Home / Saç / Medcezir Serenay Sarıkaya (Mira) Saç Rengi
serenay sarika sac rengi 2015
serenay sarıkaya saç modelleri 2015

Medcezir Serenay Sarıkaya (Mira) Saç Rengi

Değerli okurlarımız ünlü model, oyuncu ve şarkıcıların saç rengi ve modellerini incelemeye devam etmekteyiz. Bizler ünlü kişileri kendimize idol almayı seven bir yapıya sahibiz. Özellikle ünlüler saç renkleri ve giyinişlerini örnek alarak hareket ettiğimiz aşikardır. Kadınlar olarak rol model aldığımız kişilerin başında ise ünlü ve genç oyuncu Serenay Sarıkaya gelmektedir. 1991 doğumlu olan genç güzel televizyon dünyasına çok küçük yaşta katılmıştır. Öncelikle Adanalı dizisi ile ününü ve popülerliğini arttıran Serenay Sarıkaya kadın erkek tüm izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Oyunculuğundaki başarısının yanı sıra güzelliği ile de adından söz ettirmektedir. Biz kadınlar özellikle Serenay Sarıkaya’nın saçlarını çok beğenmekteyiz. Ve eminim ki çevremizdeki çoğu bayan saç renkleri Serenay’ın saç rengi gibi yapma isteği eğilimindedir.

Yakın dönemde Medcezir dizisinde Mira rolünü olan Serenay Sarıkaya’nın saç rengi oldukça doğal ve hoş bir görünüme sahiptir. Adanalı dizisinde bebek sarısı saç rengi ile izleyicilerin dikkatini çeken Serenay, Medcezir dizisinde ise küllü kumral saç rengini tercih etmiştir. Ten rengine oldukça uyumlu olan bu renk ona ayrı bir güzellik katmıştır. Özellikle küllü kumral saç rengi günümüzde oldukça popülerdir. Küllü kumral saç renginin ayrı bir diğer özelliği ise daha genç bir görünüme kavuşturmaktadır. Sizlerde yaz mevsiminde daha genç ve dinamik bir görünüm için küllü kumral saç rengini tercih edebilirsiniz. Günümüzde ise Serenay Sarıkaya saç renginde değişiklik yapmıştır. Şu anda Serenay küllü kumral saçlarının arasında altın renkte dorelere yer vermiştir.  Bir nevi ışıltı modeline benzeyen bu işlem oldukça şık ve modern bir görünüme sahiptir. Ancak Serenay Sarıkaya’nın saçlarının sırrı ise düzenli bakım yapmasıdır. Düzenli bakım sayesinde saçları oldukça güçlü ve parlak bir görünüme kavuşmaktadır. Sizlerde evlerinizde saçlarınızı Serenay’ın saç rengi gibi bir hale getirip boyayabilirsiniz. Bunun için birçok ünlü boya markasının ürünü bulunmaktadır. Ancak daha profesyonel bir işlem için mutlaka uzman kuaförlere başvurunuz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Ekin Türkmen Saç Modeli

Şimdi Serenay Sarıkaya’nın saç rengini daha detaylı bir şekilde incelemek için fotoğraf galerimize tıklamanız yeterli olacaktır.


Severek heyecanla her hafta yolunu gözlediğimiz Medcezir Dizisi, en çok Serenay Sarıkaya saç rengi ve modelleriyle ilgi odağı oluyor. Medcezir ‘in sevimli ve güzel Mira karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya saç rengi ve stili en çok konuşulan haberler arasında.İlk sezon dizide Seranay Sarıkaya (Mira’nın )saç rengi küllü kumral ve üzerinde dore balyajlar kullanılmış bir saç rengiydi.İkinci sezon ve yeni bölümlerinde ise Miranın saç rengi altın dore kumral saç renginde.Çok açık veya çok koyu değil, bu şekilde Serenay Sarıkaya saç renginde ve modelinde doğal bir görünüm elde edilmiş.

Sıcaklığı, mükemmel tarzı, fiziksel güzelliği ve göz rengi ile tüm ünlüler arasında ayrı bir yeri olan serenay sarıkayanın 2016 yılında saç rengi ve modellerini ele alıyoruz. Güzel oyuncunun bu seneki saç renkleri olukça çekici ve hoş görünümlü. Açık ton kumral üstüne az ince sarı balyajlı saç rengi kendisine çok yakışmakta. Dağınık saç modellerinden ziyade bakımlı ve salgalı yapıdaki saçlarını kendisine biz çok yakıştırıyoruz. Sarenay Sarıkara 2017 saç renkleri ve modelleri galerimizin son resimlerinde eklendi.

Sizde Seranay Sarıkaya saç rengini evde elde etmek istiyorsanız kumral saç renginin üzerine altın karamel saç rengi ile boyayabilirsiniz.Bunun için Palette’nin altın ton saç boyalarını tavsiye edebilirim.

Serenay Sarıkaya Medcezir dizisinde ve günlük hayatında doğal dalgalı saç modellerini tercih ediyor.Gayet romantik duran Serenay Sarıkaya Saç rengi ve modeli ile sizde masalardaki prensesler gibi görünebilirsiniz.Çok doğal zarif ve hoş bir saç rengi var.

Romantik saç modellerini kendinizde deneyin; küçükken dinlediğimiz masallardaki prenseslerin zarif ve masum saçlarına kavuşun….

Medcezir Dizisi Serenay Sarıkaya (Mira) Saç Rengi ve modellerini aşağıdaki galerimiz den daha detaylı inceleyebilirsiniz.Ayrıca kıyafet stilleri de size kombinlerinizde ilham verebilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Saç Trendleri; sıcak renkler neler

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Dalgalı Saç Yapımı

Evde Dalgalı Saç Yapımı | 2021

Evde Dalgalı Saç Nasıl Yapılır? Bu muhteşem dalgalı saçı mükemmelleştirmek çok uğraştırıcı ve maliyet isteyen …

3 comments

  1. gerçekten saç rengi çok güzel acaba renk no veremiyormusunuz

  2. Ben de cok seviyorum bu rengi.evde boyamak istiyorum,lutfen yardimci olurmusunuz.paletin tam olarak hangi numarasini öneriyosunuz?

    • Sarı saç rengin varsa palette 10.5 dore sarı rengini tavsiye edebilirim.Yada kumral üstüne dore sarı gölge attırın, daha güzel ve doğal olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.