Home / Saç Modelleri / Meşgul günler için 7 kolay topuz saç modelleri
kolay ve hizli topuz modelleri 2015
hızlı topuz modelleri 2015

Meşgul günler için 7 kolay topuz saç modelleri

Yoğun ve aceleniz olduğu günlerde yapabileceğiniz şık ama kolay topuz modellerini derledik.Yukarı toplayacağınız sade topuzlar yanında meşgul olduğunuz sabahlarda yandan ve örgülü topuz modelleri ile de harika görünebilirsiniz.Topuz modelleri çok yönlü ve çeşitte özellikle dağınık topuz modelleri daha çekici ve kolayca yapılabiliyor. Aşağıda listelediğimiz bu kolay topuz saç modellerine bir göz atın ve bize denemek için hangi tarzı seçtiğinizi bildirin!

1. ÇIFT TOPUZ MODELİ

Bu listede ilk topuz saç modeli eğlenceli çift topuz, yapımı kolay ve şık duruyor.   iki bölüme saç ayırın. Bükerek üstüne gevşek bağlayın saçı kendi etrafında sarın ve yerinde tokalayın Alt bölümü alın ve aynı adımları tekrarlayın.

2. YAN ÖRGÜLÜ TOPUZ MODELİ

Bir tarafında az tutam saçı ayırıp  örün ve. Yukarıdan ve topuz üzerinde örgü olacak şekilde yerine göre ters Fransız örgü oluşturarak başlayın. Başın arka alt kısmında  gevşek bir topuz yapın geri kalan örgüyede tel tokalar ile topuza sabitleyin.


3. YÜKSEK SIKI TOPUZ

Basit ve şık bir görünüm için, sıkı ve yüksek topuz modelin den yapabilirsiniz .

4. DAĞINIK TOPUZ

Ön kısmı ortadan ayrılmış ve ensede birleştirilmiş dağınık bir topuz modeli. Çok düzgün olmasına gerek yok ön kısmı ortadan ayırıp, aşağıdan  gelişigüzel bır sekılde saçınızı topuz yapın.Buğulu bir makyaj ile birlikte harika görünüyor. Diğer Topuz Modelleri Önerimiz ; Dağınık Balerin Topuz ile 15 Saç Modeli

5. YARIM TOPLU TOPUZ MODELİ

Saçın arka kısmında, ortasında gevşek şekilde geriden yarım şekilde içinden çekip topuz yapın… Tel toka sabitleyin, Gevşek saçlardan kalanını ön kısma çıkarın   ve dağınık görünüm  oluşturun.

6. ÖRGÜLÜ TOPUZ

Kolay ve şık bir yeni topuz için, bir at kuyruğu içindene saçı yukarı çekerek ve bağlayın ve  örgü yapıp,  çevresinde örgüyü  sarın. Oldukça şık topuzunuzu yerinde tel tokalar ile sabitleyin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Koyu Kumral Saç Rengi

7. FRANSIZ ÖRGÜ

Kafanın Arkasında aşağıdan gevşek Fransız örgü yaparak başlayın, ense de durdurun diğer kalan kısımı ensede sarıp gevşek bir topuz yapın.

 

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.