Home / Makyaj / Metalik Göz Makyajı Çok Trend
metalik goz makyaji 2015 2016
metalik gözler

Metalik Göz Makyajı Çok Trend

Metalik far renkleri ile yapılan göz makyajı en güzel kusursuz makyaj uygulamalarından biri.Size ilham verecek son zamanların moda dünyasında en trend makyaj modellerinden “Metalik Göz Makyaj” uygulamalarını bu yazımızda paylaştık. Kış modası ve makyaj trendleri  ve bu sezon giyilmeli hakkında çok değerlendirmeler yaptık, ama kadınların güzelliğini vurgulamak  için sadece bunlar yeterli değil. Makyaj  hemen bizim görünümümüzü değiştirmek için, kıyafetler kadar önemli olduğunu biliyoruz, bu yüzden size bu 2015 kış sezonunda  büyük trend  göz makyajı metalik gözleri paylaşmaya karar verdik. Sarışınlara , esmerlere ve buğday tenli kadınlara en çok yakışan metalik makyaj modellerini seçtik.Eğer bu eğilimi sizde seviyorsanız metalik gözlerin yaratıcılığını kendinizde gösterin…

Eğer metalik göz makyaj trendini denerseniz, o zaman makyajınızın diğer kalan kısımlarını daha sade bırakmalısınız.  Bu Kış gümüş, bronz veya altın göz farı ile eşleştirmek istediğiniz parçaları bulmak için gardıroba bir göz atın. Cesur metalik efektli göz makyajı ile kalabalığın içinde tüm gözlerin üzerinde olduğunu hissedeceksiniz.Daha cesur bir görünüm için metalik göz makyajınıza siyah eyeliner ve maskara ekleyin – endişelenecek bir şey yok bu kombinasyon metalik tüm tonlar ile harika görünüyor.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Düğün günü gelin makyajı için 5 ipucu !

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.