Home / Saç / Mezuniyet Balosu Saç Modelleri 2019
2017 mezuniyet sac modelleri 1

Mezuniyet Balosu Saç Modelleri 2019

Kızlar mezuniyete neredeyse 2 ay kaldı, şimdiden mezuniyet için yapabileceğiniz en güzel saç stillerini görmeye  ne  dersiniz?

Mezuniyet balosu için seçeceğiniz saç modeli elbiseniz ve tarzınız ile güzelliğinizi tamamlamalı.Mezuniyet balosu saç modelini seçerken yılın en trend saç stillerini incelemeniz gerekmektedir, daha sonrada sizin yüz şeklinize uyumlu olacak ve elbisenizi tamamlayacak bir saç modeli olmalı. 2019 yılının en trend saç modelleri arasında, ünlüler arasında en popüler olan saçları seçtik, ayrıca yüz şekli ve elbise modeli de size ilham verebilecek bir çok resmi galerimizde yakından inceleyebilir kendi mezuniyet geceniz için fikir edinebilirsiniz.

Genelde genç kızlar mezuniyet için saç modelleri arasında seçim yaparken büyük bir kararsızlık yaşarlar, ve buda büyük strese neden olur. Tabi her genç kız bu ileriye dönük attığı özel günde gecenin en güzel kızı olmak ister, bu yüzden size tavsiyemiz en beğendiğiniz saç modellerinin bir çıktısını alın ve her boş vaktiniz de bu saçları deneyip resimler çekin.İçlerinden size en çok yakışan saç modellerini seçin ve elbiseniz ile uyumu da düşünerek karar verin. Bu sayede kararsızlıklardan kurtulmuş olur rahatça diğer ayrıntılar ile ilgilenebilirsiniz.


Mezuniyet saç modeli ile elbise uyumu

Elbisenizin dekoltesi, omuz kısmı ve yaka kısmına saç modeli seçiminde çok önemlidir. Mesela sırt dekolteli bir elbise için enseyi ve sırtın zarifliğini bozmayan topuz modelleri tercih edebilirsiniz.Derin V yaka ve straplez abiyeler için ise dağınık ama önleri toplu saç modellerini seçebilirsiniz.

Ayrıca bakınız;

2019 Yılının En Trend Mezuniyet İçin Saç Modelleri ; Dağınık topuz, dalgalı atkuyruğu, yandan dalgalı saç modelleri, ve yandan tek tarafı örgülü saç modellerini seçebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015-2016 yılının yeni saç trendi : Bronde

Galerimizde 2019 mezuniyet saç modellerini daha yakından inceleyin!, Bütün gözlerin üzerinizde olacağı, 2019 yılı mezuniyeti için takipçilerimiz için özel 16 güzel mezuniyet saç modelini ve nasıl yapıldığının anlatımlarını aşağıdaki galeride derledik. Umuyoruz ki keyifli bir mezuniyet geçirirsiniz.

Değerli okurlarımız bugün sizlerle yine bir saç konusu ile buluşuyoruz. Bildiğiniz üzere ülkemizde eğitim öğretim hayatı eylül ayında başlayıp mayıs ve haziran aylarında sona ermektedir. Şu an nisan aylarının son günlerini yaşarken mayıs ve haziran ayları yaklaşmakta ve öğrencileri mezun olma heyecanı sarmaktadır. Lise ve üniversite öğrencileri mezun olurken çık şık ve güzel bir görünüme sahip olmak isterler. Özellikle biz kadınların mezuniyette en çok kararsız kaldığı ve aylarca düşündüğü konu kıyafet ve saç modelidir. Mezuniyette şık bir saç modeline sahip olmalıyız.

Mezun olacak bayanlar hiç dert etmeyin. Mezuniyette kullanabileceğiniz birçok saç modeli bulunmaktadır. Saçlarınızın kısa, orta veya uzun boyda olması hiç önemli değildir. Her boya ve her saç türüne uygun saç modeli bulunmaktadır. Saç modeli tercih ederken seçeceğiniz elbise ve makyaj modeli ile uyumlu olması gerekmektedir. Bunun dışında saç modelinizin yaşınıza ve geceye uygun olması diğer önemli konulardır. Şimdi mezuniyet gecesi tercih edebileceğiniz saç modellerini inceleyelim.

İlk olarak uzun saçlara sahipseniz açık saç modelleri yönelebilirsiniz. Açık ve dalgalı saçlar bu geceler için oldukça idealdir. Bunun yanı sıra at kuyruğu saç modeli de mezuniyette size şıklık katacak bir saç modelidir. Ayrıca bu iki saç modeli tüm elbise modelleri ile uyum sağlayabilmektedir. Bunun yanı sıra uzun saçlara sahip kadınlar örgülü saç modellerine de yönelebilirler.

Orta boyda saçlara sahip bayanlar ise katlı kesim saç modellerine veya katlı bob saç modelini tercih edebilirsiniz. Özellikle orta boylu saçlara katlı kesim çok yakışmaktadır. Kısa saç ve orta saç modelleri birbirine benzemektedir. Bu nedenle kısa ve orta saç boyuna sahip öğrenciler özellikle topuz saç modeline yönelmelilerdir. Çünkü topuz saç modeli bu tür geceler için çok uygundur. İster yüksek topuz ister dağınık topuz saç modeli mezuniyet gecesine damganızı vurabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yüz Şekline Uygun Kahkül ve Perçem Kesimi | 2021

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.