Home / Trendler / Michael Kors 7 Trend Saat Modeli 2015
Michael Kors bayan saat modelleri 2015
Michael Kors saat

Michael Kors 7 Trend Saat Modeli 2015

İşte herhangi bir kıyafet için son dokunuş katacak 2015 Michael Kors ‘un en trend yedi saat modeli. Çok iyi bilezik tasarımları ve bazı Swarovski kristalleri de dahil olmak üzere bir saatte aradığınız her seçenek  Michael Kors bayan saat modellerinde var! Michael Kors’ un sunduğu bayan saatlerinde ayrıca mütevazı bir hoş görü de vardır, ama onlar ile güzelliğiniz yıllarca sürecek tasarımlarda.İşte 2015 yılının Michael Kors bayan saat modelleri…

1. MİNİ ALTIN PASLANMAZ SAAT MODELİ

Ben bu yılın en trend saat modellerini  Michael Kors ‘d gördüm.İyi geçen bir 4 ay sonrasında bu saati almayı düşünüyorum.  Bu fantezi saat modelini yeni koleksiyonunda bulabilirsiniz. Hala kaldıysa hemen satın alın.son baktığımda stoklarında yoktu.Ama büyük şehirlerde daha rahat bulabileceğinizi düşünüyorum. Michael Kors mağazalarında bulabilirsiniz.

2.  LACIVERT DERI KORDONLU SAAT MODELİ

Ben saatlerde altın donanınımı seviyorum, ve aynı zamanda spor bir görüntü de eklenerek daha tarz bir saat modeli  kombinasyonu için Michael Kors lacivert kordonlu altın saat modelini de tercih edebilirsiniz.


3. ‘DARCI’ YUVARLAK BILEZIK GÖRÜNÜMLÜ SAAT MODELİ

‘Darci’ yuvarlak saat modeli, bilezik gibi büyük bir görünümde ve çeşitlilikde Michael Kors saat modellerinden bulabilirsiniz. Burada gösterilen altın bilezik şeklindeki saati gerçekten bir klasik saat modeli.Ve gümüş tonu da var, gül altın, iki ton altın ve gümüş, ve deri kordonları ile aynı modeli bulabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  15 Sevimli Örgü Şapka Modeli Ve Kombinler

4. BEYAZ KORDONLU MİCHAEL KORS SAAT MODELİ

Ben michaelkorscom ve mağazalarında bulabileceğiniz bir bayan saat modeli. Kordanı beyaz ve merkez sedef rengi, kenarları ise Swarovski kristalleri ile kaplanmış. Yani çerçevesi üzerinde Swarovski kristalleri iki satır işlenmiş!

5. ‘POLAT’ ALLIK RENGİ ALTIN SAAT MODELİ

Ben gül ve allık rengi  altın saat modeline bayıldım, olağanüstü ve şık bir saat, makyajınız ve kıyafetleriniz ile çok uyumlu olacaktır.

6. İNCE PEMBE DERI KORDONLU SAAT MODELİ

İçi beyaz beyaz ve siyah roma rakamları ile pembe deri kayış birlikte kontrast gibi. Çerçevenin etrafı ise kristal taşlar ile süslenmiş ve mükemmel bir dokunuş yaratmış. Her zaman günlük rahat kıyafetler için bu pembe  deri kordonlu saati kullanabilirsiniz.Bence kızlar bu kışın radarınıza eklemeniz gereken harika bir saat modeli Hatta bir pembe kıyafet ile bu saati eşleştirmeyi deneyin bu size çok çok genç bir görünüm verecektir…

7. MİCHAEL KORS -KADIN  SIYAH TON PASLANMAZ ÇELIK SAAT MODELİ

Basit ama şık; küçük siyah bir saat! Bir küçük siyah elbise ile bu saati taktığınızı hayal edin…

 Michael Kors 2015 Bayan Saat Modelleri – Galeri 

Check Also

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri | 2021

Bu Yılın Trend Aksesuarları Bir yıla veda ederken, geçmiş sezonların modasına da veda ediyoruz. Bazı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.