Home / Kombinler / Midi etek nasıl kombinlenir ?
midi etek nasil kombinlenir 2014 2015

Midi etek nasıl kombinlenir ?

Bu yıl midi etek giymek için farklı şekillerde bol miktarda seçenek  vardır. Midi etek kombini gerçekten her an yaşayan bir stil getiriyor ve bu sezonun ağırbaşlı hanımları bu  eğilimlerden yararlanmalarının tam zamanı in idealdir. Şık bir görünüm için canlı yaka ve üstler ile midi etekleri kombinlemek ya da kısa crop -tops  üstleri ile  daha bir oyunbaz açı sağlıyor. Sokaklarda görüldüğü gibi, midi etek giymek için bu şık yolları sizde kontrol edin.Midi etek nasıl kombinlenir ? birlikte inceleyelim..

Tam midi etek

Midi etek giymek için yollara gelince, dolgun stilleri kapatmak  için yanıltıcıdır olabilir. Bu kombin çok kadınsı spor bir kısa jean yelek beyaz kabarık tam midi etek . gri sivri burun ayakkabılar ve yırtık kot yelek ile takım harika  kolayca ilham alabileceğiniz bir örnek.

Deri midi etek

Deri etekler midi eğilim için harika bir yoldur. Özellikle sonbahar kış sezonu için çok  ideal bir kombin seçeneği.Bu tatlı ve sıra dışı bir sonbahar kış stili. Midi etek ve kazak, çorap ve topuklu ayakkabı, yarasa motifi ve deri etek cool bir tarz.


Gömlek ve midi etek

Günlük giyim için bir midi etek ve uzun kollu spor bir gömlek tercih edin.. Bir  midi etek ile günlük ve sopr çok çeşitte kombin yapabilirsiniz.Sadece üstünüze giydiğiniz gömlek, kazak ve bluzlar eteğinizin içine sokmalısınız.

Dar midi etek

Midi etekler her zaman tam bir hanım efendi olmak zorunda değilsiniz, dar ve seksi aynı zamanda payetli midi etekler ile etkileyici bir stil yapabilirsiniz. havalı bir  güneş gözlüğü, kırmızı bir ruj  ve zincir askılı çanta ile bu kız çok çekici değil mi?

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Her durum için şık kış kombinleri 2015

Desenler ve baskılar ile midi etek

Karıştırılmış ve baskılar eşleşen kombinler eğilimi hala çok popüler. . Siyah ve beyaz desenli midi etek parlak ayçiçeği baskılı üst takımı oldukça  eğlenceli bir yaz stili.

Parlak midi etek

Parlak renkler midi eteklerde harika görünüyor! Bu renkli görünüm sokak stili midi etek kombinleri arasında en etkileyici olanlarından.. Parlak etek fark atmak için harika bir yol ve hatta daha canlı eşit renkli giysi ve aksesuarları ile muhteşem bir takım görünüyor. Eğer benzer bir canlı görünüm için üstler denemek istiyorsanız, birlikte iyi uyumlu tamamlayıcı renkleri seçtiğinizden  emin olun.

Siyah midi etek

Siyah midi etek – beyaz bir üst ve siyah ayakkabı ve aksesuarlar ile  oldukça harika görünür.

Pileli midi etek

Pileli midi etekler oldukça hareketli ve şık olduğundan üstüne tercih edeceğiniz kıyafetler daha basit olabilir.  Bu şekilde kıyafetin odak noktasını etek yaparsınız. Siyah t-shirt, siyah çorap ve sivri topuklu ayakkabılar ile parlak mavi pileli midi etek. Serin havalar için ideal.Yaz için ise sandalet ve çorapsız olarak giyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

3 comments

  1. duvetica canadago

    Good day I am so thrilled I found your blog page, I really found you by accident, while I was researching on Google for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks a lot for a marvelous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don¡¯t have time to browse it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic b.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.