Home / Moda / Moda Dünyasında Vintage Modası ve Trendi
Jeans Etek 2017 Vintage Modası
Jeans Etek 2017 Vintage Modası

Moda Dünyasında Vintage Modası ve Trendi

Moda Dünyasında Vintage Modası ve Trendini Bu Makalemiz de Modayı Takip Eden Kadınlar için 2017 Galerimiz de Sizler için Derledik.

Moda ve saç dünyasının son moda ve trendlerini incelediğimiz sitemizde bugün Vintage modasını ele alarak inceleceğiz. Vİntage modası aslında yıllardır dekorasyon alanında varlığını hissettiren bir modadır. Koltuklarda kendisine yer bulan Vintage modası şimdi de kadınların en önemli aksesuarlarından olan kıyafetlerinde kendisine yer bulmuştur.

Moda dünyasının yeni trendi olan Vintage modası retro tarzı ile sürekli karıştırılmaktadır. Aslında birbirine çok benzer olan bu iki akımın birbirinden ayrılan belirgin bir özellikleri vardır. Vintage modası eski zamanlarda tasarlanan ve o dönemin özelliklerini taşıyan bir akımdır. Retro ise geçmiş zamandan ilham alınarak günümüze uyarlanan bir akımdır. Bunu bildiğimiz takdirde Vintage ile retro tarzının birbirine karıştırmayız.


Sitemiz tarafından yapılan araştırmalara göre birbirinden ünlü markalar defilelerinde sıklıkla Vintage modasına yer vermektedirler. Bu defilelerde dikkatleri çeken ise 1960 – 1970 -1980 gibi yılların ön plana çıkan kıyafetleri kullanılmaktadır. Sizlerde Vintage modasına veya akımına katılmak istiyorsanız eski kıyafetlerinizde hiç değişiklik yapmadan kullanınız. Günümüz kıyafetleriyle beraber kombin yaparak oldukça şık ve modern bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Şimdi ise 2017 yılının yeni trendi olacak olan Vintage modasını fotoğraf galerimize tıklayarak daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  En Güzel El Hint Kınası Modelleri 2019

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

3 comments

  1. Güzel tasarımlar keşke 1930’ların tasarımlarıda günümüze gelse

    • Haklısınız Şehnaz Hanım, Geçmiş yıllarda popüler olmuş dekorasyonları günümüz modern tasarımlara uygulamak evlere çok farklı bir hava katıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.