Home / Kombinler / Moda Genç Kız Tütü Etek Trendi Ve Kombini
genc kiz tutu etek kombinleri 2014 2015

Moda Genç Kız Tütü Etek Trendi Ve Kombini

Moda Genç Kız Tütü Etek Trendi Ve Kombini

Bu yaz bayanların vazgeçemediği etek modellerinden biri tütü etekler. Tüm sevimliliği ile bayanları çok şık gösteren en moda genç kız tütü etek trendi ve kombinlerini sizler için hazırladık. Tütü etek trendi sevimli görüntüsü ile çocuksuluğu yansıtırken bir o kadar da feminen bir hava yansıtıyor. Tütü Etek Trendi Ve Kombinini biz nasıl yapmalıyız ? Özellikle sokak stilini istila eden tütü etek trendini ve kombinine göz atalım.

*Yaz mevsimi askılı badilerin zamanı. Tütü eteğinizi günlük şıklık için Askılı bir badi ile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca bu sezonun en trendlerinden olan kısa kot ceketleri ve kot yelekleri giyerek kombininizi tamamlayabilirsiniz

*Breton çizgili bluzların da bu tür etekleri çok güzel tamamlandığını söylemek gerekir. Geometrik desenli üstlerle ve puantiye desenli üstlerle de kombinleyebilirsiniz


*Tütü eteği günlük kombinler de kullanacaksanız sade bir tişört ile kombinleyebilirsiniz. Tütü etek oldukça havalı ve iddialı bir parça. Sade bir tişört ile kombininizi dengeleyebilirsiniz.

*Bu yazın en büyük trendlerinden olan kot gömlekler ile tütü etek kombinini mutlaka denemelisiniz. Gerçekten çok şık bir görüntü ortaya çıkıyor.

*Blazer ceketlerinizi de tütü etekleriniz ile mutlaka deneyin. Kombin tam bir hanımefendi havası vermektedir.70 yılların hanımefendisi tarzı tüm ihtişamı ile kendini gösterecek.

*Büstiyerler ve kısa üstler de tütü etekle çok güzel bir uyum sağlıyor.Crop top trendini de kombininiz de mutlaka deneyin.

*Feminenliği ön plana çıkaran tütü eteklerinize asi bir hava katmak istiyorsanız deri ceket ile kombinleyebilirsiniz.

Tütü eteklerin en çok pembe, gülkurusu, krem be beyaz renkleri bu yaz en fazla tercih edilenlerden.

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

One comment

  1. Ben mezuniyet için almak istiyorum fiyatını ogrenmek istiyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.