Home / Benim Stilim / Moda ile Nasıl İnce Görünülür: 9 İpuçları
daha ince ve zayif gronmek icin moda ipucları
daha ince ve zayıf görünmek icin moda ipuçları

Moda ile Nasıl İnce Görünülür: 9 İpuçları

Moda ile ince- zayıf görünmenin sırlarını sizler içi hazırladık!

Biz biliyoruz, Sağlıklı bir diyet ve özel bir fitness rutini  kilo kaybının altın anahtarları, ama hepimiz bu konuda gayretli değiliz . Biz kalori saymak ve spor salonuna gitmek için çok meşgulüz, ya da biz sadece rahatımıza biraz daha düşkün olabilir.Güzel bir değişiklik için, zamanı geldiğinde kesinlikle moda ve kıyafet seçimleri ile daha ince ve zayıf görünebiliriz. İnce görünmek için nasıl elbiseler ve kıyafetler giymeliyiz, aslında bunları bilmek altın bir anahtardır…

Akıllıca giyim seçerek sanki daha zayıf gibi görünmek mümkün, bir kaç akıllı ipuçları ve püf noktaları ile yolda yürürken daha ince ve çekici etkiye sahip olabilirsiniz. Moda kullanarak ince görünmenin yollarını öğrenmek için okuyun!

1. Vücut Şekillendirici Korseye yatırım

Onlar gerçekten vücut hatlarını ortaya çıkarmak ve incelmek için işe yarıyor. Özünde, şekillendirici korse belinizi inceltip kalçalarınızın da toparlanmasını daha zayıf görünmesini sağlıyor.
Ince görünmek için, bu korselerden külot, şort, göbek veya midenizi incelten modelleri bulabilirsiniz.Karın, mide ve kalça kısmındaki paneller güçlendirilmiş olan bir çok model bulabilirsiniz.Sorunlu olduğunuz bölgeye uygun bir korse seçmelisiniz.Tüm vücut hatlarınızı, ince ve düzgün göstermek için, elbiselerim altına, etek, pantolon veya dar bir gece elbisesi içine giyebilirsiniz.


 

 2. Düz ve Fit Durmak

Eğer ince görünüm istiyorsak rahat ve düz durabilceğimiz kıyafetlerde seçmeliyiz.Bizi çok sıkan pantolon veya elbiseler duruşumuzu kötü gösterir, ayrıca sıktığı bölgelerde dışa doğru taşmalara neden olur. Ne çok geniş neden çok dar, vücudumuza oturan ama bizi rahatsız etmeyen kıyafetler giymeliyiz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  18 Yaratıcı Tırnak Desen Fikirleri

 

3. Genel kıyafet seçimleri ve kombinleri

Biraz streç özelliği olan ayak bileğinde ya da bir inç aşağıda  düz koyu kot tercih edin. Yüksek bel olan modelleri bacakları daha uzun göstereceğinden zayıf görünmek için daha idealdir.Topuklar, ayak bileği bot  güzel eşleştirilmiş olmalı. Bu, özellikle, vücudunuz uzayacaktır sivri burun topuklu ayakkabılar aslında uzun görünmek için daha uygundur. Üstte ise çok boyutlu olmamak şartıyla uzun gömlek, blazer yada kazak deneyin. Aynı pantolon için de geçerli: Herhangi bir üst katlı kıyafetler  olmadan koyu renkler (siyah ve lacivert en iyi) seçin.
Dz üstü isabet A-line etek yerine, bir diz boyu kalem etek, evrensel şıklı temsilidir.Ekstra zayıflamanızı  artırmak için kışın opak siyah çorap ile etek daha uzun ve ince görünmenizi sağlar.

4. Düşük-Ayak bileği dekolte ile Topuklu Ayakkabılar Seçin

Eğer etek, şort, elbise giyerken bacağınızı anında dekolte  özellikleri uzatır vetopuklu bir  ayakkabı ile paçası kısa ayak bileğinde pantolonlarda bacaklarınızın uzun görünmesini sağlar.

5. Tüm Siyah Kıyafetler Giyin

ince görünüm yanılsamasını geliştirmek için siyah ve koyu renk kıyafetleri kullanarak zayıf ve ince görünebilirsiniz.Bu bildiğimiz en eski ve etkili bir zayıf görünme hilesi.Siyah harici kullanabileceğiniz diğer koyu renklerden lacivert, bordo ve yeşil gibi,renklerde çok iyi çalışır. Hüner monokroma, bej gibi soluk renklerden uzak durmakta.

6. Maxi Etekler İnce Gösterir

Bir ortak moda efsanesi kıvrımlı kadınlar sadece kalem etek ve elbiseler giymek zorunda ,  iyi kesilmiş maksi etek  sizi daha  uzun ve yalın görünümlü görünümünü verir.

7. Yüksek Bel Jean Pantolonlar Deneyin

Yüksek bel jean pantolon modelleri  doğru giyildiğinde, onlar sizin alt kısmınızın uzatılmasını sağlar ile ve daha zayıf vücut görünümü sağlar.Topuklu ayakkabılar ve kısa üstler ile daha etkili görünebilirsiniz.Karın bölgenizi toparlar ve belinize kıvrım ekler. ayak bileği  kot  pantolon ile sivri burun topuklu ayakkabılar tercih edebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Elma Vücut Şekli İçin Moda İpuçları

8. Dikey Çizgili Kıyafetler İnce ve Uzun Gösterir

Eski bildiğimiz zayıf gösteren moda ipuçlarından biride : Dikey çizgili kıyafetler!Dikey çizgili kıyafetler bizi daha uzun, ve ince gösterme konusunda etkilidir. yatay çizgiler ise sizin daha geniş görünmesini sağlar.

9. Kıyafetlerin Üzerinde Dar ve İnce Kemerler Daha İnce Gösterir

Dar ve ince kemerler ile ince görünebilirsiniz, elbiseler ve tunikler üzerinde, yada ceket ve kabanlar üzerinde takılan ince kemerler belinizi daha ince gösteren   doğal şekilde bel kıvrımını tanımlamaya yardımcı olan aksesuarlardır. Kalın kemerler, ancak, kısa görünmenize neden olabilir, yarısı sizi kesebilir.

 

Bir önceki yazımız olan Kışın Deri Etek Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer, blazer kombin ve bluz kombin hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Avangart Giyim Modası

Avangart Giyim Modası | 2021

Avangart Giyim Nedir? En verimli sanatsal hareketlerden biri olan avangard, sürekli deneyler ve yeniden icatlar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.