Home / Benim Stilim / MODA İLHAM: NEONLAR VE NATUREL KOMBİNLER
NEON RENKLER İLE KOMBİNLER 2014

MODA İLHAM: NEONLAR VE NATUREL KOMBİNLER

Bu bahar ve yaz için gördüğüm en popüler trendlerinden biri parlak, neon renkler – Benim için,  tüm sıcak pembeler, neon sarı, elektrik mavi ve narenciye portakal ile büyüleyen renkler harika uyumlu.. Herhangi bir kıyafette pembe  hayranı olarak, ben onları ilk önce elbiseler, ayakkabılar çanta ve ayakkabılar da kullanmayı seviyorum.

Bu yaz  benim gardırop, neon pembe basması ile arkadaşlarımın tüm ilgisini kazanıyor.
Parlak neon renklerle natürel renkleri bilikte giymek nasıl olur diye merak ediyorsanız alttaki resimlerden inceleyebilirsiniz En sevdiğiniz elektrik tonunda bir parça almak ve eşleştirilen kıyafet veya aksesuarda, bastırılmış siyah, beyaz,pastel, bronz renkler seçin.. Artı neon renkleri sadece nötr tonları ile bile çok iyi görünebilirsin.

Topuklu ayakkabınız da Küçük yeşil boru içinde bir detay, gözleri üstüne  çeker ve ayakkabınız ön planda olur –  Yaz için bir hasır veya dokuma çanta neon detayları ile, oldukça mükemmel bir kombinasyon sağlar.


Neon renkler özellikle natürel renklerde kıyafetlerde daha ilgi çekici ve şık olabiliyor.Açık ve bej renklerde bir pantolon ince neon bir kemer ile  sıradanlıktan şıklığa taşınmasını sağlıyor. Neon pembe bir bere ve etek kahve ve krem tonlarında harika bir uyum oluşturur.

Sağ, yukarıdaki çanta benim favorim merak edenler için markası  Marc Jacobs püskül çanta
Bu parlak çantalar  renkleri  son derece gösterişli ve sezon için  mükemmel – şimdi bu kızın minimalist bir görünümü aşağıda var.

Nötrler sadece neon renkile  daha parlak ve cesur görünmüyor mu? Onlar  bu yaz için ve önümüzdeki bahar için son derece  heyecanlandırıcı tonlar ve mükemmel bir tamamlayıcıdır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Gelin Ayakkabısı Nasıl Seçilir

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.