Home / Diy / Moda Örgü Çanta Modelleri ve Örnekleri | 2020
Moda Örgü Çanta Modelleri ve Örnekleri
Moda Örgü Çanta Modelleri ve Örnekleri

Moda Örgü Çanta Modelleri ve Örnekleri | 2020

Örgü Çanta Nasıl Örülür? Kolay Anlatım

Çanta nasıl örülür? Tığ işi çanta modelleri yaz aylarında bile kullanabileceğiniz kullanışlı çantalar arasında. Özellikle örgü işleri ile ilgilenen bayanlar örgü çanta örneklerinden ilham alıp kolaylıkla bu çanta modellerini örebilirler. Yazlık örülme Çanta örneklerinde ise daha çok renkli ipler ile örülmüş tığ işi çantalar var.Saplarını yine ister örerek ister deri kemer dikerek kullanabilirsiniz. Bugün sizlere hem plajda hemde günlük kombinlerinizde takabileceğiniz harika örgü çanta modelleri seçtik.

Moda Örgü Çanta Modelleri Nelerdir?

Son zamanlarda gelişen teknolojiyle birlikte çok kaliteli ve çeşitli iplik modelleri çıkmıştır. Sonrasında internet ve sosyal medyanın gelişmesiyle birlikte becerikli kadınlar tarafından yapılan örgü tasarımları birçok kişiye ulaşabilmektedir. Bu sayede örgü çantası modelleri de güzelce gelişmekte ve daha güzel modeller ortaya çıkmaktadır.

Çocukların ve genç kadınların vazgeçilmezi olan çizgi film karakterlerinin örgü sayesinde muhteşem çantalara dönüşebilmektedir. Renkli iplerin tığ işi ile buluşması ile bir sanat eseri ortaya çıkaran örgü severler, bu kez örülmüş çantalar ile karşımıza çıkıyor.


En çok örülen ve tercih edilen modeller şüphesiz kadın kol ve sırt çantası modelleridir. Her renk ve her modelden onlarca çeşit üreterek kendinizi ve çevrenizdekileri mutlu edebilirsiniz. Farklı karakterlerden ve renklerden çanta modelleri üretebilir veya istediğiniz modeli çiçek, kalp veya geometrik şekillerle örebilirsiniz.

Ya da çantayı sade bir model olarak tutup örgü aplike desenlerle süsleyebilirsiniz. Çanta, özellikle okul çağındaki çocuklar için temel bir ihtiyaçtır. Okul eşyalarını ve diğer ihtiyaçlarını da içerisine koydukları çantalar el işi örgülerle beraber daha güzel ve göz alıcı hal alabilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Evde boncuklu küpe yapımı

Örgü Çanta Yapımı

Örgünün temelini biliyorsanız; özellikle tığ işi geçmişiniz varsa farklı örme çanta modellerini örebilirsiniz. Her üründe olduğu gibi, kızlar için daha fazla model bulabilirsiniz. Erkekler çanta kullanmayı pek tercih etmese de figürlü ve karikatürize edilen ürünleri kullanmayı sevebilirler. Bu sebeple baykuş çantalar, çizgi film karakterleri gibi en moda figürleri örerek erkek arkadaşınızı veya kardeşinizi mutlu edebilirsiniz.

El yapımı çocuk çantaları için arabalı, minyon karakterli ve top şeklindeki el yapımı çanta modellerini de örmek mümkündür. En güzel örme çantaları hangileri diye merak ediyorsanız sayfamızdaki resimleri tek tek inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Evde boncuklu küpe yapımı başlıklı makalemizde aksesuarları, Boncuklu Küpeler ve diy hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

kapsonlu yeni kiz bebek hirka modelleri 2015

Kız Bebek Yeni Örgü Hırka Modelleri 2019

Anneler ve yeni anne adayları için yeni kız bebek örgü hırka modellerini araştırdık.En güzel kız …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.