Home / Kombinler / moda şal takma stiller ve kombinleri 2015
moda sal takma stiller ve kombinleri 2015
moda sal takma stiller ve kombinleri 2015

moda şal takma stiller ve kombinleri 2015

2015 Sonbahar / Kış Modası şal takma stilleri ve kombinleri

Sonbahar ve kışın en trend aksesuarı şal modellerini takmak için en iyi şal stilleri ve şal kombinlerini , tüm dünya sokak modalarından seçtik.2015 şık şal modelleri bu sonbaharda çok farklı dokularda ve formlarda tekrar geldi.Kareli ekose desenli şallar çok moda bunun yanı sıra tek renk düz şal modelleri ise popülerler arasında.Peki şal nasıl takılır ?, şal takma stilleri nelerdir birde bunları incelemeye ne dersiniz…

1- Kabanların ve ceketlerin üstüne atılan geniş ve büyük şallar

Şal ve geniş atkılarınızı bu resimdeki gibi tamamen ceketinizin ve kabanızın üzerine sarıp ve aşağı doğru sarkıtıp kombininize sıcacık ve stil bir dokunuş ekleyebilirsiniz.


2.Boyuna takılan şal stilleri

Moda’ nın en trend aksesuarı şalları klasik stilde boğazınıza takın, ister klasik ceketleriniz ile klasik tarzınızı güçlendirin, isterseniz sportif bir kombinde daha havalı görün!

3. Oversized geniş şalları takma stilleri; Kıyafetinizin üstünden akıp yerlere kadar inen şal takma stilleri ile yeni trend şal stillerini kendinizde deneyebilirsiniz.

Genelde her kadının sonbahar kış kombinlerinde yer verdiği şallar 2015 sonbahar kış modasında yükselen kürk eğilimiyle birlikte kürk şallarda ön plana çıktı.Daha çok klasik ve feminen tarzlar ile uyumlu olen kürk şallar sizinde kombinlerinizde şık bir ek olabilir.

Uzun yıllar  boyunca modası geçmeyen şallar çok farklı stillerde takma yöntemleri ile her yıl yeni bir tanesini kaşımıza çıkarıyor.Takıldığında herhangi bir kıyafeti şık bir görünüme dönüştüren en yetenekli aksesuarlarımız şalları bu sonbaharda sizde gözardı etmeden stillerinize ekleyin!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kışın sıcak ve şık kıyafet kombinleri 2015

İşte Sonbahar kış 2015 trendi şalları takmak için  yararlı ipuçları!

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.