Home / Moda / Moda Trend Uyarısı; Kalp şeklinde desen
kalp desenli kiyafet modasi ve trendler 2015
kalp desenli kiyafet modasi ve trendler 2015

Moda Trend Uyarısı; Kalp şeklinde desen

Moda her sezon birkaç modellere dayalı olarak devam eder.Şeritler, küpler veya çiçek desenleri sürekli kendi tasarımları değişir, her sezonda mutlaka klasik bir trend vardır. Zaman zaman farklı bir şeyler çıksa da genel olarak kıyafetlerde moda trend olan bir ayrıntı vardır.Şimdi moda ise kalp desen, büyük kalpler veya küçük kalpler ile bluz ve elbiseler. Örneğin, kalp desenli bluzlar ve Tşörtler mağazaların en popüler kıyafetlerinden.

Kalp şeklinde desen her geçen gün daha da trend olan en temel moda eğilimlerindendir. Zaten sonbahar ve kış bu yıl kalp desenleri ile geçti ve bahar ve yaz popülariteye sırasında daha çok trend olmaya başlıyor.

Kalpli  üstleri, bluz veya kazaklarda hem küçük noktalı desen formunda hemde kocam bir kalpli Sweatshirt ile görebilirsiniz.


Böyle bir moda çok havalı  görünüyor, ünlü yıldızlarda kalp desenlerini bolca kıyafetlerinde seçiyor.Bence her kadının gardrobunda kalp desenli kıyafetlerden bir parça olmalıdır.

Aşağıdaki  galeride görebileceğiniz gibi, bu eğilim birçok yönden tercih edilebilir.

Ayrıca bakınız; Desenli Bol Paça Pantolon Modelleri ve Kombinleri 2015

Taylor Swift , beyaz, siyah klasik kombinasyonu seçti, ona çeşitli renklerde verdi. Jennifer Lopez büyük bir kalp, Emmy Rossum yine kalpler de kırmızı halı için uygun olduğunu kanıtladı sportif bir görünüm seçti. Her kadın için kalp desenli seçebileceği bir çok kıyafet var.Sizde bu modaya ayak uydurmaya ne dersiniz.Yeterince romantik ve şık bir desen…

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Günlük Kışlık Kombinler

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.