Home / Saç Modelleri / Modaya uygun dağınık örgü saç modelleri 2014 – 2015
kabarik daginik orgu sac modelleri

Modaya uygun dağınık örgü saç modelleri 2014 – 2015

Basit dağınık örgülü saç modelleri ile saç şekillendirici tekniklerini kullanarak her zaman -özel günlere layık bu saç stillerini yapabilirsiniz.Yepyeni bir tarz yaratmaya ne dersiniz?  2014-2015 Dağınık örgülü saç modelleri hem çok moda hemde çok şık bir saç stili !

Gündüzden geceye bakmak için karışık ve dağınık saç  örgü saçlar ile  şık ve daha genç görünebilirsiniz. Herkes çok iyi saç örme becerisine sahip olmadan bile  böyle harika örgü saç şekilleri yapabilir. Ve yanında size örgü  saç ile  gelen zahmetsiz cazibeelde edersiniz.Kural saç örgüleri dağınık, karışık ve kabarık olabilir.Saçlarınız biraz uzun olması yeterlidir. Dağınık örgü saç modelleri için biz bu ünlülerden esinlendik. Bu tarz örgüler yapmak için resimleri detaylı inceleyin!

Orta Boy Dağınık Örgü

Bu zahmetsiz örgülerin ünlüler hayranı gibi görünüyor.Özellikle özel günlerde en sık tercih ettiği saç modelleri arasında dağınık örgülü saç modelleri geliyor. Köşeli ve sportif örgü saç modelleri de en güzel örgü saç  listesine eklendi.yüzünü çevreyen dalgalar ise örgü ile daha bir uyumlu görünüyor.


Yandan Dağınık Örgü

Yandan yapılı dağınık örgü saç stili özellikle daha  kolay ve daha popüler! Bu tarz bir süper doğal duran ve  şık yan örgü, yana ayrılmış  saçlarda veya yüz çevresinde bırakarak yapabilirsin . Bu sizin saçlarınızı düzeltmek için kötü ve kirli  saçlarınızın olduğu gün yapabileceğiniz en ideal saç modeli.

Kıvrık Dağınık Örgü

Yüz çevresinde kıvrılmış saçlar ile yan bölünmeyle ayrılmış ve dağınık yan örgülü saç modeli benim en sevdiğim örgü saç stili. Saç dokusu ve dağınık bir dokunuş mükemmel görünüypr. Bu saç modeli çok yönlü olarak  günlük görünüm için ve özel günlerde kullanmak için harika.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Erkekleri Etkileyen Kadın Saç Stilleri

En Şık Dağınık Örgü Saç Modeli

Blake Lively ön kısmı süper şık bir şekilde toplanmış ,üst örgülü at kuyruğu saç modeli ile bundan daha şık olamazdı.Şık yüzeyler ile dağınık heyecanları birleştirerek oldukça etkileyici bir saç stili oluşturulmuş!

Balıksırtı örgülü dağınık saç modeli

Bu dağınık örgü saç modelinde ise, saçın ön kısmına verilen hacim ve doku ile dolu bir  yan balık kuyruğu örgü saç modeli tamamen göz alıcı ve şık görünüyor. Dumanlı göz makyajı ile doğal makyajı mükemmel saçlarıyla eşleşmiş.

Dağınık Ombre Örgülü Saç Modeli

Eğer orta uzunlukta saçlarınız varsa, bu dağınık örgü ile deneme yapamazsınız anlamına gelmez. Bu saç modeli, yüzün bir tarafına örülmüş örgü tarz ve kısa saçlar örgünün içine karışık bir şekilde eklenmiş… Saçlarda ombre etkisi ‘yapmak için ekstra bir saç stili.

Çoklu Dağınık Örgü Saç Modeli

 

 

Bir önceki yazımız olan Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde dağınık topuz, salaş atkuyruğu ve salaş topuz hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.