Home / Güzellik / Modern Kare Desenli- Damalı 12 Tırnak Tasarımı
Modern Kare Desenli Damalı tırnak desenleri 2015 12
Modern Kare Desenli Damalı tırnak tasarımları 2015

Modern Kare Desenli- Damalı 12 Tırnak Tasarımı

Damalı – kare desenli tırnak sanat tasarımları ile hemen hemen herkes kendi fantezilerini karıştırıp  yaratıcı manikür stilleri yapabilir.Özellikle monokrom kareli tırnak desenleri çok tarz görünüyor, bunların basit ve en şık alternatifleri de vardır.Yatay, dikey ve diyagonal çizgiler çizin renk tonları ile oynayarak  yeni tırnak desenleri yapın . Basit  tek bir şekil kullanarak, birkaç dakika içinde mükemmele ulaşabilirsiniz ve zaten usta bir tırnak sanatçı iseniz kendi çizgilerinizi çizmek için tüm doğru renkler, ve desenleri en yaratıcı şekillerde yapabilirsiniz.  Burada sizlere  12 Modern damalı – kara desenli tırnak süsleri ve tasarımları seçtik. Geleneksel figürler veya renkler  ile balıksırtı baskılarda kullanabilirsiniz.

Diğer ilginç desenleri ile basit geometrik çizgileri birleştirerek sınırsız tırnak deseni yapabilirsiniz. Sadece hakkında bilmeniz gereken  oje renk kombinasyonları ve onları mükemmel sonuç için kıyafetler ile kombinlemek. Eğer herhangi bir güzellik hataları yapmak istemiyorsanız, zamansız monokrom tonları ile desenler yapıp günlük kıyafetlerinizde kullanabilirsiniz.Eğer Piti kareli tırnak tasarımları oluşturmak için karar verdiyseniz özellikle mavi ve beyaz kombinasyonu,aynı zamanda en güzel seçenek olduğunu bilin. Onlar çok yönlü ve modern olması, kesinlikle herhangi bir kıyafete neşelendirmesi için  rahat bir yaz kombini ya da şık bir sonbahar kıyafetleri ile kullanabileceğiniz tırnak tasarımlarından.

Mükemmel çizgiler çizerek tırnak desenleri yapmak için biraz zaman ve çaba gerektirebilir, ama güzel sonuç kesinlikle buna değer olduğunu. İki ya da 3 parmaklarınızla  mani karmaşık bir görünüm yumuşatmak için monokrom ve bir açıklama yapmak için bazı ışıltılar ekleyebilirsiniz.


Ayrıca bakınız; 2015 Güzellik Trend Uyarısı: Uyumsuz Tırnak Desenleri

Bunu içine oyun kartı motifleri- dama desenleri enjekte edebilirsiniz. Sadece kırmızı, beyaz ve siyah en müthiş renk kombinasyonu içeren karmaşık bir tasarımın içine damalı arka plan üzerinde  kalpler, maça, karo ve sinek çarpıcı şekilleri düşünün.Bu zaman alıcı bir tasarım olacak, ancak güzel övgülerden sonra  gerçekten yapmaya değer!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kirpik Uzatma Yöntemleri

Genç kız dokunuş için elbette, her zaman tırnaklara bazı pembe renk tonları ekleyebilir veya  romantikler hassas pastel renkler, vintage çiçek  desenler, basit noktalar içeren tasarımlar ya da güzel çizgi film karakterlerinin sevimli görüntülerini çizebilirler.

Damalı desenli tırnaklar yapa ndaha popüler bir  tarz stiller elde edebilir.Yeni tırnak desen trendleri arasından modern şık modelleri sizler için ekledik. Bu güzel grafik tırnak tasarımları size ilham verebilir ve en iyi kişiliği ve benzersiz tarzı size gösterebilir.

Bir önceki yazımız olan Selülitten Kurtulmanın Etkili 22 Yolu | 2021 başlıklı makalemizde selülit, selülit giderici ve selülit nedir hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri Nelerdir? Boyun kısa ya da uzun olması bacak boyunun uzun olacağı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.