Home / Dekorasyon / Modern Sanatsal Tablolar ile Ev Dekorasyonu 2015
modern sanat ile ev dekorasyonu1
modern sanat ile ev dekorasyonu

Modern Sanatsal Tablolar ile Ev Dekorasyonu 2015

Herhangi bir odanın dekorasyonu şeması muazzam çarpıcı duvar sanatı olan tablo modelleri ile tek bir parça  birlikte dikkat çekilebilir, ve biz modern sanatın büyük ve renkli eserleri ile  modern ev dekorasyon örneklerinden harika bir koleksiyon hazırladık, parlayan modern tablolarda bulabilirsiniz.

Bu krem kanepe ve halı toplululuğu  nötr bir tablo seçmek harika bir ev dekorasyonu sağlar. Sanatsal tablonun sağ tarafındaki siyah aksanıyla eve daha hoş bir hava katıyor.Her gölgede yelpazenin içinden sadece soluk tonları gelir, ancak  minderlerin siyah olmasının tablodaki siyahlıklar ile harika uyum sağladığını görebilirsiniz. Tabii ki, duvar sanatı bir spektrumda olarak görünür, ancak ışıktan karanlığa renk değişken olsa da odaya parlak bir hava ekliyor.

modern sanat ile ev dekorasyonu


Diğer taraftan, duvar sanatı tablola kullanımı ile  odanıza renkleri tanıtabilirsiniz, ama genel görünüme bir canlılık ekleyerek hoş bir ek olacak. Soyut tarafında daha fazla sanat tutarak, renk, yeni bir sıçrama ile birlikte çok sayıda yeni temalar tanıtacak. Yalnız kase altında, zıt renkli, burada iyi çalışıyor.

Bir yeşil vurgu parçası doğanın güzelliğini kendi renk düzeni ile harika bir şekilde sunuyor. Ağırlıklı olarak kahverengi odaya taze hayat veriyor. Benzer şekilde, bir sonbahar atmosferini çağrıştıran, kahverengi yeşil ile iyi birliktelik oluşturuyor.

Pembe sanat sal tablolar ev dekorasyonuna sıcaklık etkisi sunuyor, ve ultra çağdaş parçaların soğuk sert hatlarını yumuşatmak için ideal olacaktır

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Banyo Dekorasyonu için 16 Marsala Rengi Fikirler

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

One comment

  1. Merhaba,

    Yatakortusu sitesi yatak örtüsü,nevresim takımları ,pike setleri,uyku setleri ve özellikle Çeyizlik yatak Örtülerinde bulundurduğu çeşit bakımından ilk olma özelliğine sahip dikey bir e ticaret sitesidir.

    2015 Yatak Örtüleri başlığı altında bir blog yazmak istioruz bu konuda bize yardımcı olabilirmisiniz.
    teşekkürler

    İyi Çalışmalar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.