Home / Dekorasyon / Modern ve benzersiz 20 sehpa modeli 2015
modern sehpa modelleri 2015
modern sehpa modelleri 2016

Modern ve benzersiz 20 sehpa modeli 2015

Bir sehpa her türlü yaşam alanı için etkili bir odak noktası olabilir. Dekoratif ve modern bir sehpa seçebilir, bu bile ev dekorunuzu bir üst seviyeye çıkarmaya yeter. Bu yazımızdamodern ve benzersiz 2015 sehpa modelleri seçtik. Sehpalar, yüksek kalitede ve tamamen benzersiz, onları kahve ve çaya koymak için güzel bir yer  ayrıca daha fazla bir şey arayanlar için cesur bir seçim olur.

Sizde ev dekorunuzda,  topografya taklit eden bir sehpa oluşturmak için şaşırtıcı tasarım ahşap ve sınıfı sehpalar kullanabilirsiniz.

Doğadan ilham alan sehpa modelleri  2015 yılında çok trend. Örneğin sehpa içinde et bir su birikintisi gibi bir görünüm, neredeyse mavi görüntüsüyle tüm dikkatleri üstüne çeker, ortama birden huzur verici bir his ekler.


Evinize doğanın unsurları getiren şeyler, canlı büyük ve sağlıklı hissetmenize neden olabilir. Özellikle ağaç sehpa modelleri oturma odanıza bu havayı getirir.

Bunlarda ilginizi çekebilir; Yaratıcı Ev Çalışma Mobilyaları İle Dekorasyon 2015

Oturma odası, hem çocuklar hemde yetişkinler için bir toplanma alanı olabilir. Çocuklar için uygun, modern bir sehpa tasarımı çocukların tehlikeye uğramasını da önler.

Minimalist beyaz sehpalar yere yapışık modelleri 2015 yılının en popüler sehpalarından. Ayrıca üzerinde kitaplar ve dergiler için gizli bölmeleri olabilir.
Benzersiz şekilleri olan modern sehpa modelleri gerçekten tasarımcı gücüne sahip . Ve kaprisli etkisi onları daha lüks gösteriyor.

Yuvarlak tasarım modern sehpa modelleri ise kolayca küçük bir masa olarak da kullanılabilir.  İçinde çakıl taşları, bitkiler veya başka doğa unsurlarının olduğu süsler kullanılarak tasarlanmış cam sehpa modelleri de evinize şık bir dokunuş ekler.

Ağaç sehpa modelleri 2015 yılında özellikle yeni evli çiftlerin tercihi, doğal ahşap kütüklerden bir çok sehpa modeli bulabilirsiniz..

Ev dekoruna doğa unsurları getirilmesi çok huzur verici ama bu sehpaların kendisi adata doğadır.  Cam masa altında bir yosunlu büyüme ile, bu görünüm inanılmaz benzersiz ve çok çevre dostudur.
Ve güzel bir sehpa satın almak için aşağıdaki modern sehpa modelleri 2015 galerisinden ilham alabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  En Trend Perde Modelleri

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.