Home / Sokak Stilleri / Monokrom trendi; 2015 kış sokak modası
monokrom kis sokak modasi 2015
monokrom giyim kış sokak stilleri 2015

Monokrom trendi; 2015 kış sokak modası

Bu sonbahar” kış Monokrom trendi kombinler ” yapmanın çok tarz sokak stili yolu vardır. Monokrom deyince aklınıza sadece siyah beyaz renkler gelmesin. Monokrom tek rengin farklı tonlarıyla yapılan kombinlerede denir.Bu kış modasında tek bir rengin değişen tonlarını giymek veya kombinler yapmak çok trend. Monokrom kış kombinleri yapabileceğinizden tamamen emin değiliz sizlere oldukça popüler bunu yapabileceğiniz rahat hatta iş yerinde bile şık Monokrom kombin önerilerimizi listeledik.Bu eğilim giymek için Aşağıdaki  bazı yollara göz atın.

RENK VE KONTRAST

Bu sezon,moda olan bu cesur Kırmızı renk tonlarında kombinler yapın! Kırmızı anında herhangi bir kıyafete vow faktörü ekler! Ayrıca, açık, kırmızı ve koyu kırmızı rengi birlikte kullanabilirsiniz.Böyle koyu bir renk giyerek üstüne  kolye ve metalik çanta  ile monokrom kazak ve etek kombinasyonu ile kontrast ekleyebilirsiniz.

PASTEL MONOCROME KIŞ MODASI

Kışında, pastel gibi sıcak renkleri giyin! Ben renklerin gerçekten çok rahatlatıcı olduğunu düşünüyorum.Genelde kadınlar  pembe tercih ederler! Pastel mavi ve lavanta da moda sahnesinde sık bulunmaktadır. Pastel renk tonlarında bu resimde olduğu gibi, bir kazak ve etek kombinasyonunu deneyin! Renkler çok yumuşak olduğundan, karanlık renklerde eklemek korkmayın(siyah topuklu ayakkabılar ve çanta  gibi!)


NÖTR RENKLER – GRI MONOCROME GİYİM

Ben siyah, beyaz ya da gri gibi nötr renkler ile süper şık görünmemizi sağladığını fark ettim.Eğer kazak ve etek kombinasyonu istemiyorsanız, gri renk tonları ile ceket ve pantolon giyerek monokrom kombinler yapabilirsiniz. Örneğin, bir gri örme kazak (deneyin ) ve gri skinny jean ile eşleştirin . Kışın sokak modasında, Monokrom  renk kombinleri yapmak için grinin değişik renk tonlarını birlikte giymekten çekinmeyin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2019 Pileli Etek Modası

PARLAK KIRMIZI

Parlak kırmızı bu sezon en sıcak renklerden. Kırmızı modası asla bitmez! Benzer bir görünüm için, bir büyük boy kazak  ve (bu gibi bir düğmeli etek ile eşleştirin.İsterseniz düz kalem etekte olabilir). Hayvan baskı aksesuarları ile kombininizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

TÜM SIYAH MONOKROM

Tüm siyah KOMBİNLER her zaman büyük fikirler verir. Ayrıca tamamen siyah giyinerek daha zayıf ve şık görünebilirsiniz.

TÜM-BEYAZ MONOKROME KOMBİNLER

Kışın beyaz giymekten kirlenecek korkusu ile korkarız,  ama moda aşkına feda edilir ? Harika bir moda fırsatından  kendinizi mahrum etmeyin!Ekstra dikkatli olarak beyaz ile emin olun daha şık ve çekici görünürsünüz.Beyazın mat ve parlak tonları veya farklı dokulu kumaşlar ile monokrom kış modasını sizde sokaklarda yaşayabilirsiniz.

SIYAH VE BEYAZ

Siyah ve beyaz gerçekten monokromatik en moda Eşleştirme.Siyah beyaz kabanlar, elbise vb. bu kış sizde mutlaka giyin!

Bunlar sadece, bu kışda monokrom trendi giymek için harika sokak stil  yolları ! Eğer sizde bu trendin bir hayranıysanız Listenin, en sevdiğin kombini ne ?

Bir önceki yazımız olan Isı Olmadan Evde Dalgalı ve Kıvırcık Saç Yapımı | 2021 başlıklı makalemizde dalgalı saç, evde ısısız saç şekillendirme ve kıvırcık saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Mom Jean Modeli

Trendi; Mom Jeanler

Trendi; Mom Jeanleri Bu konuzmuz da Jean Pantolon Giyinmesini Seven Kadınlar için Bu Konumuzda derledik. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.