Home / Dekorasyon / Mor Renkte Salon Dekorasyonu
Mor Ev Dekorasyonları
Mor Ev Dekorasyonları

Mor Renkte Salon Dekorasyonu

Bu Makalemizde Siz değerli Kadınveblog Takipçilerine Mor Renkte Salon Dekorasyonu hakkında bilgiler vereceğiz.

2016 yılının salon dekorasyonunda ön plana çıkan renklerin başında mor ilk sıralarda yer almaktadır. Salon dekorasyonunda fark yaratmak , modern ve şık bir görünümde bir salona sahip olmak istiyorsanız mor rengi tercih etmenizi şiddetle öneriyoruz.

Salon dekorasyonun komple baştan sona bir mor rengi tercih etmeniz salonunuzu daha hoş bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Eğer baştan sona mor rengi tercih etmek istemiyorsanız çeşitli mobilya eşyalarında moru kullanabilirsiniz.


Salonlarınızda tv ünitelerinde , mobilya gruplarınız da veya perdeleriniz de mor renge yer vererek odanızın daha sakin ve dinlendirici bir hal almasını sağlayabilirsiniz. Mor renge uyumlu olan renklerin başında mavi tonları ile birlikte beyaz rengi yer almaktadır. Mor ve beyaz renklerin hakim olduğu bir salon dekorasyonu modern bir görünüme kavuşacaktır. Fotoğraf galerimizde göreceğiniz üzere komple salonlarınızda mor ve beyaz renge yer vermek oldukça akıllı ve doğru bir seçim olacaktır. Salonlarınızı dekore ederken ana renge benzer renkler kullanmak şıklık seviyesini arttıracaktır. Örneğin ; mor renkle beraber salonlarınızda lila rengini veya mavi tonları tercih edebilirsiniz.

Mor rengi sizlerde evlerinizde kullanmak istiyorsanız salon boyutlarınızın önemi oldukça büyüktür. Çünkü küçük ve dar boyutlu salonlar mor rengi kullanmanızı pek önermiyoruz. Daha geniş ve büyük salon boyutlarında mor rengini tercih etmeniz sizler açısından daha doğru bir seçim olacaktır.

Salonlarınızda mor rengin kullanmaya karar verdiyseniz fotoğraf galerimize göz atarak daha detaylı ve görsel anlamda bilgilenebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Modern ve benzersiz 20 sehpa modeli 2015

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.