Home / Güzellik / Müzik ilhamlı Kış Tırnak Desenleri
notalar ile tirnak desenleri 2015

Müzik ilhamlı Kış Tırnak Desenleri

Bugün sizlere kış tırnak süslemeleriniz için “Müzik ilhamlı tırnak Tasarımları ve Desenleri” paylaştık. Özellikle sokak modasının en trend, muazzam tırnak  tasarımlarından bir koleksiyon yaptık, bu yüzden onları daha yakından incelemenizi tavsiye ederiz. Çünkü bu sezon çok moda  … çiçekler, yay, noktaları artık unutun.

Müzik notaları ile güzel görünmeniz için tırnaklarınızı süsleyeceğiniz desenlerden çok var. 5 dakika içinde harika tırnaklara sizde  sahip olabilirsiniz- Onlar aynı zamanda hızlı yapılıyor ve yapımı çok kolaydır.  Eğer nihai sonuç için çocuksu olmak istemiyorsanız notalarda aşırıya kaçmayın. Siyah ve beyaz notalar harika görünüyor. Fakat denemek için diğer renkleri de ekleyebilirsiniz.

Ben müziği seviyorum eğer sizde müzikle ilgileniyorsanız bu notalar ile süslenmiş tırnak desenleri sizin için harika olabilir.Aşağıdaki galeriden kendiniz için ilham alabilirsiniz!


Bir önceki yazımız olan Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021 başlıklı makalemizde ayakkabı seçimi, bacak boyunu uzun göstermek ve bacakları uzun gösteren kıyafet hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar 2015 için en iyi 12 Güzellik Trendi

Check Also

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri Nelerdir? Boyun kısa ya da uzun olması bacak boyunun uzun olacağı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.