Home / Moda / New York Kış Moda Haftası 2015 Sokak Stilleri
New York Kış Moda Haftası Sokak Stilleri 2015
New York Moda Haftası Sokak Stilleri 2015

New York Kış Moda Haftası 2015 Sokak Stilleri

Moda dünyasında başkentlerinden biri olan New York  şahsen benim en sevdiğim şehir. 2015 New York kış moda haftası sokak stilleri arasından en tarz ve cool stilleri ile sizler için harika bir koleksiyon hazırladık.Eminim sizde TV programları ve filmlerde gördüğünüz kentte,  gündelik yaşamdaki sokak stilleri ve tarzlarına hayran kalmışsınızdır. Şehirler arasında tartışmasız New York, şık ve tarz sokak stili için en önemli şehridir.

2015 New York Kış Moda Haftası 27 sokak stili fotoğrafını sizler için bu yazımızda bir araya getirdik. Birçok kıyafete sizde hayran olacaksınız, resimleri  sizde kış stiliniz içini ilham kaynağı olarak değerlendirebilirsiniz. Bu muhteşem bayanlar arasında moda blogcular, stil ikonları ve top modeller var. Onlar sokak stili resimleri arasında  birden çok kez takip edildi,Instagramda onların inanılmaz tarzlarını her sezon inceleyebilirsiniz.

İşte New York 2015 Kış Moda Haftası sokak stillerinden en tarz önrnekler sizler için !


New York Kış sokak stili Maskülen bir ayakkabı, opak siyah çoraplar ile mini kırmızı etek ile karşınızda.Bu kız stil ikonu bir blogger , şık ve güçlü stili kış için son derece ideal.

New York şehir merkezinde günlük ve şık bir kış stili …

Toz pembe ve zeytin yeşili bir kombin ile harika görünen bir stil daha…

Siyah sofistike bir renk ile açık füme palto kombini  sıkıcı  olmasını engelliyor.

Bu benim en sevdiğim kış stillerinden biridir ve kendimi güzel ve rahat hissetiren bir tarz. Asimetrik ve salaş bir ceket ve ayak bileğinde skinny kot pantolon topuklu ayakkabılar ile muhteşem görünüyor. Çok kadınsı ve şık !

Kadınsı ve maskülen bir tarzı beğeniyorsanız işte bu stil tam size göre !Bu sezon Büyük Boy – oversized ceketler ve bol kıyafetler trendi ve maskülen tarz ile bu trende sizde ayak uydurabilirsiniz.

Bir pelerin ile  New York şehri ‘nin her yerinde  pratik ve mükemmel stiller görebilirsiniz.Kot pantolon, kazak ve pelerin kış stili için rahat ve modern bir kombin…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar / Yaz 2015 Jean Pantolon Modelleri

Sonbahar kış sezonunda turuncu hakimiyeti devam ediyor.Bu görünüm ilginç ve benzersiz olmuş . Kim turuncu  ve pembeyi birlikte  çok iyi görünebileceğini düşünürdü ki ?

Bunlar her kıza yakışacak harika stiller arasında.2015 kış moda trendi ekose oversized bir blazer ile diz üstü çizmeler feminen ve rahat bir kombinin güzel bir örneği…

Siyah beyazın ihtişamı. Bu monokrom midi etek ile uyumlu harika kıyafetler çok şık ve zarif görünüyor.

Elbise tarzı bir palto, Pomuklu çizmeler, Cüzdan çanta ve Armani güneş gözlüğü ile harika bir kış stili.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.