Home / Benim Stilim / Normcore Sokak Modası Stilleri 2015
Normcore sokak modasi stilleri 2015
Normcore stili

Normcore Sokak Modası Stilleri 2015

2015 kış sokak modası tarzlarında şimdilerin yeni trendi normcore stiller (Normal Giyim).Günlük rahat ve şık kombimleri yansıtana normcore tarzı abartısız, rahat ve normal kıyafetler ile şık görünmeyi hedefliyor.Özellikle bu kış modasında popüler olan normcore stili ilkbahar yaz sezonunuda etkisi altına alacağını şimdiden belli ediyor!

Normcore Stil için kombinler ;

Sizde günlük kombinlerinizde sokakların bu yeni tarzına rahatlıkla kıyafetlerizi adapte edebilirsiniz.Hem rahat hem sıradan kış kıyafetleri ile güzel bir tarz yakalamanız gerek.Her nekadar sıradan kıyafetler ile ile bu stili yansıtsanızda diğerlerinden şık ve bakımlı bir görünümüzde olması gerek.


Normcore stili trendinin ana kıyafet ve aksesuarları ise:

Spor ayakkabılar, rahat ayakkabılar, salaş kaban ve kıyafetler, rahat ve sıcak bere ve şapkalar ve jean kıyafetler.Takı seçimlerinizde sade ama şık olmalı.

Boyfriend jean pantolon ve salaş kazak altına ise spor ayakkabı sizin görünümüzü normcore olmasını sağlar.Seçtiğiniz aksesuarlar abartıdak uzak olmalı.Makyajınız ve saçlarınız ise doğal görünmeli.Normcore stili genelde rock ve grunge tarzı ile de karıştırılıyor.Grunge tarzında yine rahatlık ön planda olsada özentisiz ve bakımsız görünümlere kadar devam edebiliyor, normcore  tarzında ise her nekadar doğallık ve sadelik ön planda olsada bakımlı ve şık görünümünüzden ödün vermemelisiniz.

Normcore stili markaların koleksiyonlarında daha normal giyin olarak tanıtıldı.Siz de bu tarzda faklı ve rahat parçaları birlikte kombinleyerek günlük şık ve rahat stiller elde edebilirsiniz.

Bu tarz ile kullanabilceğiniz saçlar dağınık ve gevşek örgüler, ortadan ayrılan dağınık veya at kuyruğu saçlar, ve yüksek dağınık topuzlar.Makyaj ise daha doğal görünümlü olmalıdır.

Ayrıca normcore  tarzının olmazsa olmaz aksesuarlarından biri de spor saat modelleri…

Jean yırtık kotlar ve spor ayakkabılar, maksi ve overized kabanlar ve kazaklar ile 2015 Normcore Sokak Modası stillerini yansıtın !
Bir t-shirt, mavi kot, spor ayakkabı. Stilinizde daha fazla kot pantolon ve spor ayakkabı ile salaş rahat kıyafetler seçin…
Bu kış için benim en sevdiğim normcore sokak modası kombinlerini sizler için seçtimNormcore Sokak Modası stillerinden verdiğimiz kombinler ile sizde bu tarz için daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar yaz 2015 için en iyi takı trendleri

Bir önceki yazımız olan Kışın Deri Etek Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer, blazer kombin ve bluz kombin hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Triko Kıyafet Stilleri

Kadın Triko Kıyafet Stilleri | 2021

Kadın Triko Trendi Genelde, trikoları serin aylarda giyinmekten çok zevk alırım. Geçen seneden beri bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.