Home / Saç / Nur Erkul Saç Rengi Nedir ve Kullandığı Modeller
Nur Erkul Saç Rengi 2016
Nur Erkul Saç Rengi 2016

Nur Erkul Saç Rengi Nedir ve Kullandığı Modeller

Nur Erkul’un saç rengi nedir ve kullandığı modelleri bu makalemiz siz değerli takipçilerimiz için paylaşıyoruz. Nur Erkul saç rengi ve modelleri galerisini incelemenizi tavsiye ederiz.

Adından söz ettiren dizi oyuncuların aktris Nur Erkul’un naturel kendi saç rengi koyu kahverengidir. Fakat Nur Erkul Röfle kullanarak yapılmış karamel saç rengini kullanıyor.  Kendi naturel saç rengi olan kahve tonu ile karamel saç rengi ile çekici ve içten bir modeli sevdiği anlaşılıyor. Bize göre bu seçimi ten rengin ide baz alırsak çok doğru bir seçim. Ekstra parlak ve açık tonların yansıması ile gerçekten güzel bir seçim.

Bildiğimiz gibi Acil Aşk Aranıyor dizisindeki zeynep karakterini yani Nur Erkul saç rengi ve bu saç renginin numarası doğrusunu söylemek gerekirse çok ilgi çekici bir renk.

Bu sebeple fanları Nur Erkul’un saçının rengini tam olarak numarasını acaba nedir diyerek merak etmekteler. Bence merak etmekte de haklılar. Nur Erkul’un bu dizideki saç rengi ve son olarak kullandığı saç rengi dore kahve tonlarıdır. Bu tondaki saç rengi tüm fanların ilgisini ve beğenisini çekmiş gözüküyor.  Bu yüzden bu ton saç rengini kullanmak isteyen bayanları fan sayfasında görebiliyoruz. Bizde sizler için bu saç rengini ve boya numarasını sizlere sunuyoruz. Nur Erkul Saç rengi numarası olarak Avon markasının Advance-Techniques ürünün 5.3 numarasını sizlere öneriyoruz. Fakat bu rengi saçlarınızda tam anlamıyla yakalamak istiyorsanız iyi bir kuaföre danışmalısınız. Galerimizde sizler için seçtiğimiz Nur Erkul saç modelleri ve renkleri galerisini incelemenizi tavsiye ederiz.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Mükemmel Saç Kesimine Sahip Olmanın Sırları
Nur Erkul Saçı Ne Renk
Nur Erkul Saçı Ne Renk
Nur Erkul Saç Rengi 2016
Nur Erkul Saç Rengi 2016

Nur Erkul Saç Rengi Nedir ve Kullandığı 2016 Modelleri Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.