Home / Makyaj / Nurgül Yeşilçay zümrüt yeşil göz makyajı eğitimi
nurgul yesilcay goz makyaji yapimi 2015
Nurgül Yeşilçay zümrüt yeşil göz makyajı

Nurgül Yeşilçay zümrüt yeşil göz makyajı eğitimi

Yüzünüzü göz kamaştırıcı ve taze göstermek için size uygun makyaj rengi kombinasyonlarını doğru yaptığınız zaman göz makyajı daha güzel görünüyor ve güzellik becerileriniz ile etrafınızdaki herkesi şaşırtabilirsiniz, parıltılı göz farı gibi çeşitli efektler ile, yeni yaz makyaj denemelerinin zamanı geldi. Biz daha önce klasik göz makyajı örneklerinden sizlere sunmuştuk bugün ise Nurgül Yeşilçay gibi zümrüt yeşili gözler için,zamansız kahverengiler ile dumanlı göz makyajı karışım, ve mat zümrüt yeşil göz farı ile  eşleşen etkili göz makyaj yapımı hakkında bilgiler vereceğiz. Yine, ebedi şık ve evrensel güzellik rengi zümrüt yeşili gözlerinize en güzel makyaj tekniklerini paylaşmak için buradayız. Mat etkisi ile zümrüt yeşili göz makyajı tekniklerimiz özel günlerde ve  parti de yepyeni bir seviyede görünüyor alacak!

Zümrüt göz rengine daha dramatik etki vermek için  mat ve sofistike  kahverengi dokunuşlar ile çok uyumlu görünüm verebilirsiniz. Bu sizin mezuniyet balo geceniz, parti ya da sevgiliniz ile  romantik bir geceye dahil olmak gibi  çeşitli özel günler için harika bir makyaj tarzı. Çıplak ruj ile eşleştirdiğiniz zaman  senin güzel gözlerini daha dikkat çekici gösterebilirsiniz. Ayrıca seçtiğiniz göz farı mat kaplamalı ince bir kontrast yaratacak bir dudak parlatıcı ile dudaklarınız daha çekici görünecektir…

Mat etkisi ile zümrüt göz makyajınızı yapmanız gerekir ise malzemeler:

  1. Makyaj tabanı, temel, kapatıcı
  2.  Allık
  3.  Kaş kiti
  4. Göz astar
  5. Kahverengi göz kalemi
  6. Göz Farı zümrüt yeşili, kahverengi tonları ve mat
  7.  Nane yeşil suluboya göz farı
  8. Siyah eyeliner
  9.  Maskara
  10. Bronz ruj ve şeffaf dudak parlatıcısı
  11.  Makyaj fırçaları
  • Adım 1 : Her zaman olduğu gibi, cildinizde herhangi bir sorun varsa bu  alanlarda kapatıcı kullanarak makyaj tabanı oluşturun … Gözünüz ve dudak makyajınız iyi gidecek bir şeftali allık kullanarak güzel yanaklarınıza tanım verin.
  • Adım 2 : Bir kaş kiti kullanarak kaşlarınıza daha güzel bir şekil verin ve  eğer kaşlarınıza doğal bir görünüm isterseniz bu adımı atlayın.
  • Adım 3 : Göz kapaklarını kahverengi göz kalemi kullanarak gözlerin dış kısmını V tanımlar. Yavaşça sürün  ve bunun üstüne koyu kahverengi göz farı uygulayın. Bir açık kahverengi renk ile  kahverengi tonunu karıştırın.
  • 4 Adım : Göz kapağına  nane yeşil göz farı uygulayın. Sonraki, bu rengin üzerinde mat yeşil tonu uygulayın. Şimdi, yavaşça kahverengi göz farı ile kenarları karıştırmanız  gerekir.
  • Adım 5 : Aynı kahverengi göz kalemi ve üst kapağında kullandığın  kahverengi göz farı uygulayarak  alt göz kapağınızı vurgulayın.
  • 6 Adım :Üst göz su hattına siyah eyeliner uygulayın ve daha sonra da siyah maskara uygulayın. Eğer biraz daha dramatik bir görünüm oluşturmak istiyorsanız takma kirpik seçebilirsiniz.
  • Adım 7 : Dudaklarında, şeffaf dudak parlatıcısı yada mat ve nude bir ruj uygulayın.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  MAC İlkbahar / Yaz 2015 Makyaj Güzellik Koleksiyonu

Sonuç tamamen büyüleyici olacak bu makyaj görünümünü oluşturmak için olan adımlar oldukça kolay, bu yüzden yeni başlayanlar bile kolayca zümrüt gözler için makyaj uygulmasını yapabilecekler.


 

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.