Home / Saç Modelleri / Okul için 7 muhteşem saç modeli ve stili 2015
okul icin genc kiz sac modelleri ve sac stilleri 2015 e1411922275819
Okul için 7 muhteşem saç stili ve Modeli 2015

Okul için 7 muhteşem saç modeli ve stili 2015

Okul için 7 muhteşem saç stili ve Modeli 2015

Lise kız öğrencileri için tüm hızıyla yeni öğretim yılına başlarken bizde 2015 okul için muhteşem saç stiileri ve modellerinden  bir derleme yaptık.Bazı modelleri serbest kıyafet gününde yapabilirken bazılarını ise normal okul günlerinde yapabilirsiniz.2015 okul saç modelleri ve stilleri nasıl sorusu kızların bir numaralı sorularında.Bu yılı sallayan okul için saç modelleri ve stiller neler sizde öğrenmek ve entelektüel tarzda harika saç stillerini görmek için yazımızı okumaya devam edin…Okul için doğru ve yılın trend saç modellerini seçerek sizde muhteşem görünebilirsiniz.

ŞELALE ÖRGÜ

Okul için yeni saç modelleri bulmak çok gösterişli ya da çekici olmak demek değildir, ama yine de şık görünmek için güzel saç modellerini bilmek ve denemek isteyebilirsiniz! Okul için en uygun ve güzel saç modellerinden biri şelale örgü saç modelleridir.. Okul için dikkat çekmek için (başkalarını rahatsız etmeyecek kadar )basit, ama benzersiz ve yeterince güzel bir okul saç stili!

 


KELEBEK TOPUZ MODELİ

Başka pek görülmemiş bir görünüm kelebek ve papyon figürlü topuz modelleri! O biraz zor görünür, çünkü bu görünüm muhtemelen nadirdir. Siz topuzunuza düzenli bir papyon görünümü vererek harika görünebilirsiniz! Bu kesinlikle okul için gururlu ve eğlenceli bir saç modeli.

YANA ATILMIŞ DALGALI SAÇ

Yana ayrılmış ve dağınık bırakılmış dalgalı saç modelleri eğer sizin için sıkıntı yaratmayacaksa güzel bir seçim olabilir.Yada bu modeli yandan kalın ve dağınık bir şekilde örerek de yapabilirsiniz.Yabancılarda kıyafet ve saç lisede her ne kadar serbest olsada Türkiyede sıkıntı yaratabilir.Ama dersane gününde ve serbest giyim gününde salık yandan büyük dalgalı saç modellerini yapabilirsiniz.Bu saç kot pantolon ve Sweatshirt için klas bir görünüm olur.Okul ve üniversite kombinleri için linke tıklayın…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015-2016 Sonbahar – Kış Saç ve Saç Aksesuarları

VİNTAGE SAÇ MODELLERİ

Vintage görünümü seven kızlar içinde  zamansız ve muhteşem bir saç modeli! Bunu yapmak eğlenceli ama, okulda saçların kısa ve orta boy ise çok abartmadan bu saç modelini yapabilirsin! Tabi kırmızı oje ve ruj okul için uygun olmaz.Bunu hafta sonu için saçına ekleyebilirsin.

SAÇLARINIZI YÜKSEK ATKUYRUĞU YAPIN

Okulda rahatlıkla toplu saç modellerini yapabilirsiniz.2015 okul saç modelleri arasında en popüler saçlar yüksek atkuyruğu saç modelleri.Saçınızın üst kısmına krepe ile daha hacim verip daha havalı görünebilirsiniz.Okul için hem kolay hemde güzel bir saç modeli…

DAĞINIK TOPUZ

Yüz şekliniz dağınık topuz için uygunda çok şanslısınız, çünkü dağınık topuz ile daha bir çekici olursunuz! Dağınık, kaygısız topuz saç modelleri okul için mükemmel stil olabilir. Muhtemelen bazı sabahları okula giderken yıkanmamış saçlarla uğraşıyoruz.Sırasında, sevdiğiniz bir toka kapın  ve saçlarınıza dağınık topuz yapıp okula gidin!

ÖRGÜLÜ SAÇ MODELLERİ

Kim okulda uzun örgülü saçları beğenmez ki.Bence okulda saçlar için örgü, harika bir aksesuar Eğer yeterince uzun saçlarınız varsa, kesinlikle örgülü saç modellerini değiştirip değiştirip yapın! Ve okulda herkes örgünün saçda kahramanlıklarına hayran kalacak!

Kızlar okul için saç modelleri ve stilleri 2015 yılının modası ve trendlerinden seçtiğimiz, en güzel önerileri aşağıdaki resimlerden de incelemeyi unutmayın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir önceki yazımız olan Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde dağınık topuz, salaş atkuyruğu ve salaş topuz hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.