Home / Saç Modelleri / Omuz uzunluğunda trend 10 katlı ünlü saç modelleri
trend omuz uzunlugu katli sac modelleri 2015 2016
Omuz uzunluğunda trend 10 katlı ünlü saç modelleri

Omuz uzunluğunda trend 10 katlı ünlü saç modelleri

Bu yıl inanılmaz boho dalgaları yanında, oldukça şık saç kesimlerinde bir ana stil var. Mükemmel şık ama omuzlarına düşen ve göğüslerin üstünü geçmeyen ideal bakımlı ve parlak katlı saç modelleri… O kadar çok güzel görünüyor ki, orta kesimler arasında en çekici ve gizemli saç stilleri arasında, aynı zamandan 2015 yılının trend ünlü saç stilleri arasında.

Orta uzunlukta saçlı bir kadın görünümü, stil görünmek için daha iddialıdır.İş dünyasında da kadınlarda hedef odaklı ve rekabetçi görünen bir havası vardır. Kurumsal iş dünyası için kadınları  mükemmel bir aday yapmaya ve herhangi bir engel olmadan onları doğrudan ele alması ile birlikte, omuz uzunlukta saç stilleri olan kadınlar daha sık görülüyor. Her durumda olursa olsun düz veya dalgalı, toplu veya orta boylarda doğal saçınızı bırakabilirsiniz. Bu kesim saç modelleri içinde katlı kesimlerin bu yıl için çok moda olduğunu söyleyebiliriz. Eğer düşünürseniz kendinizde yapmak için birçok stil yolu vardır.Spor orta uzunluk saç modelleri, dalgalı, dağınık, düz kahküllü gibi. Sizde en güzel ünlü  kadınların orta uzunluktaki saç stillerini inceleyerek, güvenilir bir saç modeli seçebilirsiniz.

2015 yılında trend olan, tarz orta boy katlı saç modelinden 10 farklı ünlü saç stilini sizler için listeledik. Hemen göz gezdirin ve hangisini tercih edersiniz? ve bize aşağıdan bir yorum bırak !


Kim Kardashian Saç Style

Kim Kardashian katıldığı bir defile de sarışın saç orta uzunluktaki saç kesimi ile dikkatleri çekti.Saçının bir tarafı kulağının arkasına atılmış diğer tarafı ise onun köprücük kemiğinin altına düşen uzun katları şık bir merkez parçası oldu. Sarışın olmasa bile bu saç stil genel olarak oldukça çekici.

Olivia Wilde Saç Stili

Özellikle çekici saç rengi ve muhteşem katları ile biz Olivia Wilde, orta boy katlı saç kesimini çok beğendik. O oldukça sade giyinen, ancak daha kısa katlı yüzü çevreleyen saç modeli ile mükemmel şık görünümlü.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Kış Modası Kadife Ceket Modelleri

Dawn Olivieri Saç Stili

Dawn Olivieri orta katlı kesim saç tarzı bizim çok hoşumuza gitti, güzel ve basit bir model seçildiğinde bal sarışın saç rendi oldukça güzel görünüyor. O  bu saç rengi ve modeli ile daha doğal bir güzelliğe kavuşuyor.

Elizabeth Banks Saç Stili

Şık ve güzel Elizabeth Banks bakın nasıl; Onun sanki kumsalda güneşten açılmış gibi görünen sarışın saç rengi, orta uzunluktaki saç kesimi ile daha bir şık görünüyor. Bazıları kısa ve bazıları uzun olan asi katlı saçları ona özellikle daha mükemmel bir hava katıyor.

Anja Rubik Stili

Sizde yaz  festival sezonu için mükemmel bir orta katlı saç kesimi istiyorsanız, çok şık görünen Anja Rubik tarzı orta boy saç stillerini düşenebilirsiniz. Saçının  Bir çok merkez kısmı, kökleri daha koyu idi, kenarları oldukça sarışın ve ışıklı katmanları var, bu yüzden çok seksi görünümlü, kısa ve uzun katlı orta boy saç modeli kolaylıkla yaptırmanız mümkün bir stil.

Hanneli Mustaparta Saç Stili

Hanneli Mustaparta güzellik tanrıçası gibi saç rengi ile orta uzunluktaki saç kesimi muhteşem. Onun orta katlı saçları özellikle çilek sarışın stili, aynı zamanda oldukça çekici, katlarıda uzun kesilmiş. Sahnede modellere göre daha iyi görünüyor.Özellikle dağınık şık orta dan ayrılmış saç stili   mükemmel. saç uçlarının ancak omuzları geçmesi, yüzüne yükseklik ekleyerek daha hoş görünmesini sağlamış.

Aline Weber Saç Stili

Aline Weber, orta uzunluktaki katlı kesilmiş saçları da 2015 yılının trend saç stilleri arasında. Sarı saçları güzel ve onun ten rengine çok uygundur. Orta katlı kesim tercih etmek için sarışın olmak gerekmez ama, ünlüler daha sık bu görünümü tercih ettiği görünüyor.

Rosie Huntington Whiteley Saç Stil

Eğer gerçekten seksi orta katlı saç modeli istiyorsanız, Rosie Huntington Whiteley Tom Ford sunumda sportif olan muhteşem saç stilini düşünebilirsiniz. Bu, derin bir yan kısmından, tek dalga ile komple parlak ve daha doğal bir saç modeli size fikir verebilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kısa Saç Modelleri Bayan 2016 ve Kısa Saçlı olmak

Naomi Campbell Saç Stil

Omuzlarınıza dokunan saç uzunluğunuz varsa ve katlı kesim istiyorsanız, o zaman Naomi Campbell’in şık katlı saç kesimini kahküller ile birlikte yaptırabilirsiniz. Harika bir görünüm, başın merkezinden ileri düşen katlar daha seksi bir görünüm ekliyor.

Jacquelyn Jablonski Saç Stili

Jacquelyn Jablonski ,uzun katlı omuzlarda ve merkezden ayrılan saç stili ve bir güneş gölgesi olan koyu saç stili doğal bir güzellik hissettiriyor. Kesimi ve orta uzunlukta katlı saç modeli gerçekten göze çarpıyor. Ona seksi bir dokunuş kazandıran yeşil gözleri ise saç rengi ile çok daha uyumlu.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.