Home / Moda / Omzu Açık Bluz Modelleri
Omzu Açık Bluz Modelleri 2015
Omzu Açık Bluz Modelleri 2015

Omzu Açık Bluz Modelleri

2015 yılının modası omzu açık bluz modellerinden en güzel ve en dikkat çekici örnekleri resim galerimizde sizlerle paylaşıyoruz…

Bu sezon en dikkat çekici trendler arasında bulunan Omzu Açık Bluzları sizler için inceleyeceğiz. 70’li yılların modası olan omzu açık bluz modelleri 2015 yılında geri dönüyor. Özellikle cesur bayanların ilgisini çeken bu moda, 2015 yılında oldukça popüler oldu.

Yaz aylarının da gelmesiyle artık sokaklarda bayanların bu modaya geçiş yaptığını görebilirsiniz. Bu saatten sonra daha fazla beklemeyerek hemen bir omzu açık bluz temin etmenizi öneririz. Sıcaklarda rahat edebileceğiniz bluzlar ile aynı zamanda dikkat çekeceksiniz. Kemikli omuz yapısına sahip bayanların özellikle tercih etmesi gereken bir tarz. Ayrıca bluzların her çeşit elbise ile kolayca kombin olduğunu da söyleyebiliriz. İster etekle, ister jean pantolonlarla çok hoş kombinler oluşturabilirsiniz. Ayrıca kot şortlar ile de güzel bir ikili olacaktır. Eteklerde en fazla tercih edilen model ise kalem etek modelleri olacaktır. Kalem etekler ile oldukça uyumlu oluyor omzu açık bluzlar.


Resim galerimizde 2015 yılına özel modelleri sizlerle paylaşıyoruz. Umarız ki beğenirsiniz, bu modelleri markaların vitrinlerinde bulabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Yaz Modası Trend Gelinlik Modelleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.