Home / Saç / Özel 2016 Saç Renk Seçenekleri ve Modelleri
Özel 2016 Saç Renk Seçenekleri ve Modelleri
Özel 2016 Saç Renk Seçenekleri ve Modelleri

Özel 2016 Saç Renk Seçenekleri ve Modelleri

İlkbahar – Yaz 2016 Saç Rengi Trendleri ile 16 Favori 2016 Saçlarınıza Özel Moda Renk Seçenekleri

2016 Bu ilkbahara özel saç renkleri seçenekleri ve 16 favori birbirinden güzel modelleri zevkinize sunuyoruz. Saçlarınız da farklı ışıltılar, renkler ile değişikliğin tam sırası!

Ünlülerin bu 2016 baharında tercih ettiği trend saç renkleri ve dahası…

Değerli okurlarımız moda,güzellik,sağlık ve saç alanlarında bilgi merkezi olan sitemizde bugün sizlere saç kategorisinde yeni bilgiler sunacağız. Bugün ki konumuz ise arama motorlarında sıkça aratılmaya başlanan 2016 yılının bahar saç renkleri ve Sizlere özel 2016 saç renk seçenekleri ve modelleri. Kış mevsiminin son günlerini yaşarken bahar havası şimdiden kendini insanlara hissettirmeye başladı. Doğal olarak insanlarda baharın gelmesini dört gözle beklerken  bir yandan da bahar sezonunda nelerin moda olacağını merak etmektedirler.Çünkü mevsimler değiştiği için sezon modaları da değişmektedir. Bu merak edilenlerden birisi de 2016 yılının bahar sezonunda hangi saç renklerinin trend olacağıdır. Çünkü bayanlar saç stilleri kadar saç renklerine de aynı değerde önem vermektedirler. Şimdi isterseniz baharda hangi saç renkleri ön planda olacağını inceleyelim.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saç Kırıklarını Kestirmeden Evde Doğal Çözüm

1- Keten Sarısı Saç Rengi;

2016 Keten Sarısı Özel Saç Renkleri
2016 Keten Sarısı Özel Saç Renkleri

2016 yılının baharında en çok tercih edilecek saç renklerinden bir tanesi keten sarısı saç rengidir. Özellikle bob saç stili ile çok kullanılan ve beğenilen bu tarz size sofistike ve zarif görünüm katacaktır. Keten sarısı saç rengi açık ton göz renkleri  ile uyum içerisinde durmaktadır. Eğer sizlerde bahar mevsimine farklı bir tarzda girmek istiyorsanız ilk seçeneğiniz keten sarısı rengi olsun.

2- Bakır Saç Rengi Tonları;

2016 Özel Bakır Saç Renkleri
2016 Özel Bakır Saç Renkleri

Aslında sadece bahar sezonu için değil 2016 yılına bakır saç rengi damgasını  vuracaktır. Bakır saç rengi beyaz tenlere daha çok yakışmakla birlikte koyu ton göz renkleri ile daha hoş durmaktadır. Özellikle şarap kırmızı ile koyu bakır kahverengi tonları bakır rengin en çok tercih edilen seçeneklerinden olacaktır.


3- 2016 Ombre Saç Modelleri;

2016 Ombre Bahar Saç Renkleri
2016 Ombre Bahar Saç Renkleri

2015 yılında popülerliği gittikçe artan ombre saç modeli 2016 yılında da en çok tercih edilenler arasında üst sıralarda yer alacaktır. Yüz hatlarınızı ortaya çıkaran bu stilin her rengini deneyebilirsiniz. Koyu tonlardaki göz renklerine daha çok yakışan ombre stili sizi şık ve zarif gösterecektir. Eğer ombre saç stilinde fark yaratmak istiyorsanız kuaförünüz den  gölgelendirme metodunu kullanmasını isteyiniz.

4- Kahverengi Saç Renkleri;

2016 Kahverengi Özel Saç Renkleri
2016 Kahverengi Özel Saç Renkleri

Dördüncü olarak ise yukarıda görmüş olduğunuz üzere Kahverengi saç renklerinden olan kumral tonları ön plana çıkacaktır. Kumral saç rengi her cilt türüne uygun olmakla birlikte bal sarısı ve kapalı altın tonları ile birleştirilerek daha etkileyici bir hal alması sağlanabilir. Açık tonlardaki göz renkleri özellikle kahverengi göz rengi ile mükemmel bir uyum yakalamaktadır.

5- Kül Sarısı Saç Rengi;

2016 Kül Sarısı Bahar Saç Renkleri
2016 Kül Sarısı Bahar Saç Renkleri

Son olarak ise bahar sezonunda platin ve kül sarısı saç rengi ideal saç renkleri seçeneklerinden birisidir. Dalgalı bir saç yapısına sahipseniz iyi bir makyaj ile kül sarısı saç rengi sizler için en uygun saç renklerinden birisi olacaktır. Renkli gözlerle uyumu daha iyi olan kül sarısını bahar sezonunda sizlerde tercih edebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Scarlett Johanson Saç Modeli ve Yüz Şekli

2016 Ünlülerin İlkbahar Saç Rengi Fikirleri; 

Peki ünlüler bu ilkbahar modasında hangi saç renkleri ile karşımıza çıkmaya başladılar. 

2016 Yılı Trendi Saç Renkleri
2016 Yılı Trendi Saç Renkleri
Martha Hunt Güneş Külü Saç Rengi;

Martha-Hunt-2016-gunes-kulu-sac-rengi

Lily James Bronz Sarı Saç Rengi;

Lily-James-2016-Bronz-sarisi-sac-rengi

2016 Ünlülerin Yeni Trend Saç Renkleri Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.