Home / Moda / Para harcamadan gardırop nasıl güncellenir ?
para harcamadan gardrop nail guncelenir

Para harcamadan gardırop nasıl güncellenir ?

Eğer bir bütçeniz yoksa gardırobunuzu güncellemek için yollar bulmak biraz zor olabilir. Bazen, sadece eski elbiseleri giymekten ziyade giysi üzerinde küçük bütçe harcayarak kurtulmak daha kolay geliyor. Tabi buda her zaman olmuyor.  Para harcamadan gardırobunuzu güncellemenin ve moda kıyafetler giymenin farklı yolları var.Sadece okuyun ve sizde bunun için yeni fikirlerinizi bizimle alttaki yorum kısmından paylaşın. Para harcamadan gardırop kıyafetlerinizi güncellemek için aşağıdaki listeyi inceleyin!

1.  ARKADAŞINIZLA GARDIROPLARINIZI ORTAK KULLANIN

En iyi arkadaşlarınız ile birbirinizin gardırobundan farklı parçalar seçip kendi kıyafetleriniz ile eşleştirmeyi deneyebilirsiniz. Ne giyeceğinize karar veremediğiniz zamanlar için harika bir seçenektir.. Belki her zaman arkadaşınızın dolabından bir şey bulabilir, ya da tam tersi o sizden bir kıyafet seçebilir ve bu farklı ve moda kıyafetler kombinlemenin  en mükemmel yoludur .Biraz birbirlerinin tarzını kendi tarzınız ile karıştırmayı deneyin! Sonunda yıllardır iyi olduğunuz arkadaşınızın gardırobunda iyi bir kombin parçası bulmanız mümkün olabilir çünkü bu, gardırop güncellemek için en favori yollardan biridir!

2. DIY MODA KIYAFETLER YAPIMI

YouTube Güzellik Ve Moda videoları ve Pinterest olması  sayesinde, şimdiye kadar kıyafetlerinizi tamamen değiştirmek için yeni moda diy  fikirleri bulmak daha kolay oldu . Kreasyonlar içinde mükemmel yüksek belli şort, eski kot, eski gömlek , eski kazak kesmek ve yeni kıyafetler yapmak için içlerinde  harika öğretici resimler ve videolar vardır. Çevrimiçi öğreticiler ile moda diy projelerinden öğrenebileceklerine hayran olabilirsiniz!


3. İSTENMEYEN GIYIMLERİ SATIYORUZ

İnternette bunun üzerine harika siteler var.Gardırobunuzdaki istemediğiniz kıyafetleri satabilirsiniz, değiştirebilir yada yerine başka kıyafetler satın alabilirsiniz. Farklı web siteleri ve uygulamalarında istediğiniz kadar giysiyi satmak veya aynı siteden kıyafet satın almak için profiller açabilirsiniz. Oldukça uygın fiyatlarda moda ve marka kıyafetleri de bu sitelerden satın alabilirsiniz. Ve hatta bazen onlar ile ticaret yapabilirsiniz. Bunun için mükemmel seçenekler var. Bu uygulamalar üzerinden gençler için trendy markaların bazılarını bulacaksınız ve çok çeşitli modelleri ile uygun fiyatlarda…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015-2016 Sonbahar Büyüleyici Kombinler

4. GARDROP İÇİN EN TEMEL PARÇALARI BUL

Eğer gerçekten yepyeni bir KIYAFETLER VE STİLLER arıyorsanız neredeyse her gün giyebileceğiniz gardırobunuzun en temel parçalarına yatırım yapın. Tabii, bu moda deyimi parçaları satın almak biraz pahallı olabilir, ancak uzun vadede, bu en azından bir kaç yıl giymek isteyeceğiniz temel ve zamansız kıyafetler olmalı.Bu şekilde bütçe yapmış da olacaksınız.Örnek siyah Skinny pantolon, siyah blazer ceket, deri ceket vb…

5. AKSESUARLARA YATIRIM YAPIN

Aksesuarlar ile bir anda bütün görünümünüzü değiştirebilirsiniz. Bir şapka, eşarp, kolye, güneş gözlüğü, sırt çantası ya da  takı ve diğer aksesuarlar eski kıyafetlere bir anda güçlü bir dokunuş ekleyen seçeneklerdir. Hava soğuk olduğunda, özellikle atkı ve şapka yepyeni bir görünüm oluştururken aynı zamanda  sıcak kalmak için mükemmel bir yoldur

6. ALIŞVERIŞE DÜZENLI GİDİN

Alışverişinizi senelik, sezonluk yerine düzenli olarak yapın.Bu şekilde sezon başı pahallı kıyafetler almak zorunda kalmazsınız.Ve daha düzenli gidilen alışveriş bir anda yüksek paralar harcamaktan daha iyi olacaktır.Okul ve iş dönüşlerinizde  uygun kampanyalı ve moda kıyafetleri inceleyebilir ara ara satın alabilirsiniz. Bu size farklı görünebilir, ancak uzun vadede alışveriş yapmanız bir anda çok para harcayarak  gardırobunuzu güncelleme gereğini ortadan kaldırır. Nasıl para harcamadan gardırobumu güncellerim ? Eğer önceden bu ipuçlarını denediyseniz, bize de fikir vermek için yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.