Home / Kombinler / Pastel Renkler 2015-2016 Sonbahar/Kış Bayan Giyim
2015 sonbahar pastel renkler
2015 sonbahar pastel renkler

Pastel Renkler 2015-2016 Sonbahar/Kış Bayan Giyim

2015-2016 pastel renkleri nasıl kullanmalıyız? 2015 sonbahar favori renkleri neler? 2015-2016 sobahar / kış kombinleri yaparken nelere dikkat etmeliyiz!

Sonbahar ve kış mevsimlerinde pastel renkler her zaman varoldu. Gerçekten kışın tanımını getirmek onların yumuşak, daha sessiz tonlar ile uyumu muhteşem bir görünüm oluşturuyor. Sonbahar genellikle bize daha canlı renkleri hatırlatıyor. 2015-2016 moda trendi renkleri genelde açık, ancak pastel renklerinde hatırı sayılır kullanıldığını görüyoruz. Bahar güzellik, bebek maviler, tozlu pembeler, güzel leylak ve sessiz sarılar, pastel tonlar masumiyet nazik doğa sonbaharı bize betimliyor. 2015-2016 sonbahar kombinleri şık ve güzel kış koleksiyonları ile sofistike 2016 renk trendlerini Dolce & Gabbana, Prada, Missoni, Christian Dior ve Dries Van Noten için toz pastel kesim yaparak kullandıklarını görüyoruz.

Kimse pastel renklerin kış için mükemmel olmadığını veya başka bir şey söyleyemez. 2015 sonbaharında gardıroplarımızı biraz pastel renklerle tatlandırmanın vakti geldi. Şefkat ve hassas dokunuşlar ile pastel renkleri düşündüğümüz zaman biz böyle kıyafetlerin bir kadına bir lütüf olduğunu biliyoruz. Pembe, nane yeşil ve lavanta tonları bu sene 2016 sonabahrın moda renkleri diyebiliriz.


Bu sonbaharda pastel renkler giymek için ne yapmalıyım?

Takım elbiselerinize renker ekleyin: Bu sene trendinin daha erkeksi olduğunu biliyoruz. Neşelnemek ve biraz renk getirmek adına tüm bu ilginç sevdiğiniz renklerin soğuk mar bir tonunu kullanın.

Mascülen ve feminen dengeyi kurun; Mascülen ve feminen denge ile oynayarak açık renkli kumaşlar ile daha çekici hale gelin. Özellikle açık lavanta rengi çok kullanışlı çok şık.

Dünyaya cennetten bir dokunuş getirin: nane yeşili ve hafif sari ile kıyafetlerinizde fantastik bir görünüm yapabilirsiniz.

Kıyafetler üzerine cesur baskı renklerini kullanın: Herhangi bir elbisenize pastel renklerin tonunda özellikle maximum kontrast siyah baskı ekleme tatlı ve çekici bir görünüm oluşturur.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Victoria Secret 2015 Mayo ve Bikini Modelleri

Pastel tonlara biraz doku verin: Bu sonbahar/kış sezonunda bir sürü kıyafetlerde doku ve ilginç ekler görüyoruz. Pırıltılı kumaşlar muhteşem buz tonlarında. Blazer ceketler. Bu sonbaharda pastel tonlar giymek için bir çok yeni yöntemler bulundu.

Renkli giyiminizle göz doldurun: şirin, çok renkli açık parlak olmayan ve sade renkler gördüğünüz gibi alın. Pastel renkte rahat kıyafetlerin içine giyebilirsiniz. Pastel renkler veya ona yakın renklerde çanta, ayakkabı ve mücevherler takım elbiselerinizle şık bir şekilde giyilebilir.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.