Home / Genel / Pierre Cardin Sonbahar Bayan Ayakkabı Modelleri
Pierre Cardin sonbahar kis bayan ayakkabi modelleri 2014 2015

Pierre Cardin Sonbahar Bayan Ayakkabı Modelleri

Yeni sezon sonbahar için tasarlanan bayan ayakkabı modelleri arasında renkleriyle ve özel modelleri ile Pierre Cardin sonbahar ayakkabı koleksiyonunu sizler için inceledik. Pierre Cardin yeni tasarımlarında öne çıkan modeller arasında birbirinden özel tasarımlarıyla yüksek topuklu ayakkabı modelleri yer alıyor. Koleksiyonun en dikkat çeken modeller ağırlıklı olarak siyah renk yüksek topuklu ayakkabılar oldukça dikkat çekiciler , sezonun popüler modelleri arasında yerini alan ruganlar Pierre Cardin koleksiyonunda en şık tasarımlarla karşımıza çıkıyor , bilindiği gibi sonbahar trend bayan ayakkabı modellerinde bu sezon rugan ayakkabılar oldukça revaçta.

Yüksek topuklu ayakkabılar her zaman trend olasalarda , bu sezon önü açık ayakkabıların sezonu diyebiliriz. Ayakkabı modasına yön veren markalardan biri olan Pierre Cardin en trend önü açık ayakkabı modelleri kolkesiyonun en gözde parçaları olarak karşımıza çıkıyor bu sezon.

Pierre Cardin günlük hayat içinde birbirinden şık ve rahat ayakkabı modellerine yer vermiş , özellikle Pierre Cardin babaet modelleri birbirinden şık renkleri ve tasarımlarıyla bu sezon fazlasıyla ilgi gören modeller arasında yer alıyor. Babetlerde öne çıkan renkler arasında , mavi , kırmızı sarı gibi canlı renkler geliyor , renkli bir babet koleksiyonuna imza atan Pierre Cardin bayan ayakkabı modelleri hem şık hemde rahat yapılarıyla oldukça kullanışlı modellerden oluşuyor. Dikkat çeken diğer tasarımlar arasında bağcıklı ayakkabılar geliyor , canlı renkleri ve etkileyici tarzı ile Pierre Cardin bağcıklı ayakkabı modellerini’de incelemenizi öneriyoruz..


 

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sonbahar sokak modasında bere giymenin yolları

Check Also

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri | 2022

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri Son zamanlarda daha fazla çift kendi düğün planlama süreçlerinde rol üstleniyor …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.