Home / Moda / Plaj Elbise Modelleri 2015
Siyah beyaz plaj elbise modelleri 2015
Siyah beyaz plaj elbise modelleri 2015

Plaj Elbise Modelleri 2015

Plaj elbiseler ve fiyatları hakkında bilgiler. En güzel plaj elbise modellerinden örnekleri resim galerimizde inceleyebilir ve beğendiğiniz modelleri satın alabilirsiniz…

Bayanlar artık mayolarının ve bikinilerinin üzerine plaj elbisesi giymeyi tercih ediyorlar. Eskiden Pareo tercih eden bayanlar artık plaj elbiselerini seçiyorlar. Bu şekilde plajlarda bile şık görünmek mümkün oluyor. Denize girmeden önce ya da denizden çıkıp kurulandıktan sonra bu plaj elbiselerinizi giyerek daha rahat hareket edebilir ve aynı zamanda bu elbiselerle çok şık görünebilirsiniz.

Bonprix sanal mağazasında satılan plaj elbiselerini fiyatlarıyla birlikte inceleyebilirsiniz.


İpli Çiçek Motifli Plaj Elbisesi
Etek ucu ayarlanabilen bu model, ipli ve şeritli olup sırt bölgesi büzgülüdür. Bu plaj elbisesi yazın cıvıl cıvıl renklerini taşıyor ve altına giyeceğiniz beyaz spor ayakkabı ile oldukça güzel bir kombin oluşturuyor. Fiyatı 50 TL olan bu elbisenin deniz mavisi rengi dışında parlak yeşil, sarı ve pembe renkli modelleri de mevcuttur.

İpli Çiçek Motifli Plaj Elbisesi
İpli Çiçek Motifli Plaj Elbisesi

Yuvarlak Yakalı Asimetrik Plaj Elbisesi
Yuvarlak yakalı bu plaj elbise modeli asimetrik kesim olup etek ucu yuvarlak kesimdir. Arka kısımdan kuyruklu olan bu modelin ücreti 90 TL’dir. Resimde gördüğünüz siyah beyaz modelin siyah rengi de mevcuttur.

Yuvarlak Yakalı Asimetrik Plaj Elbisesi
Yuvarlak Yakalı Asimetrik Plaj Elbisesi

Resim galerimizde bu yıla özel plaj elbise modellerini inceleyebilirsiniz. Bu modelleri satın almak istiyorsanız yorumlar bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yazlık Elbise Modelleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.