Home / Saç / Plajlar İçin Saç Modelleri
Plaj örgü saç modelleri
Plaj örgü saç modelleri

Plajlar İçin Saç Modelleri

2016 yaz ortasında plajlar için saç modellerini rahatınız ve havalı görünmeniz için konumuzda siz değerli Kadınveblog takipçileri ile paylaşıyoruz.

Yaz aylarında en çok tercih edilen yerlerden bir taneside plajlardır. İnsanlar sıcak hava koşullarıdan bunalıp serinlemek için denize gitmektedir. Biz kadınlar her yerde ve her an olduğu gibi plajlarda da şık ve güzel görünmek isteriz. Ve bizleri plajda güzel gösterecek unsurlar bikinimiz ve saçlarımızdır. Bu nedenle şık bir bikini ve saç modeli tercihi yapmamız gerekmektedir. Saç modeli konusunda sizleri çok rahatlatacak araştırmalar yaptım. Gelin şimdi plajlarda güzelliğimize güzellik katacak saç modellerini fotoğraflarla beraber inceleyelin.

Plajlarda en çok tercih edilen saç modellerinden birisi örgülerdir. Örgüler plaj gibi ortamlarda size sağlamış olduğu rahatlık ile dikkat çekmektedir. Ayrıca örgüler denize girip çıksanızda bozulmayacak bir özelliğe sahiptir. Eğer saçlarınızda kabarıklık sorunu mevcutsa plajlarda veya günlük hayatınızda da örgü modellerini tercih ederek bu sıkıntıyı ortadan kaldırabilirsiniz. En çok tercih edilen örgü modelleri arasında ise balık sırtı örgü modeli yer almaktadır.


Plajların vazgeçilmez saç modellerinden birisi de topuz modelleridir. Topuz modellerinden balerin topuzu en çok tercih edilen saç modelleri arasında yer almaktadır. Plajların sıcaklığında size serinlik sağlayacak olan topuzlar birçok aksesuar ile uyum sağlamaktadır. Özellikle denize girdiğinizde rahatça yüzmek istiyorsanız topuz modeli tam da aradığınız saç modelidir.

Son olarak plajların vazgeçilmez saç modeli ise dalgalı ve açık saç modelidir. Yaptığımız araştırmalara göre erkekler açık ve uzun saç modellerinden daha çok etkilenmektedir. Dalgalı ve açık saç modelleri dağılmaya çok yatkın olacağından saçınızı sabit tutacak saç şekillendiricilerinden kullanabilirsiniz.

Şimdi ise 2016 yılı plajlarında en çok tercih edilen saç modellerinin bulunduğu galerimize göz atarak soru ve görüşlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Uzun Saçlar için Kolay Saç Modelleri ve Yapılışları

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.