Home / Saç Modelleri / Popüler kahkül kesimleri ve kahküllü saç stilleri
populer kahkul kesimleri 2015
kahkül kesimli bayan saç stilleri 2015

Popüler kahkül kesimleri ve kahküllü saç stilleri

2015’in popüler kahkül ve perçem kesimi seçimleri  için burada bir sürü modeli bir araya getirdik.Ünlülerin de kahkül kesimlerinden esinlenerek hazırladığımız galeriden sizde yüz şeklinizi en iyi çevrelen uyumlu kahkül kesimini bulabilirsiniz.

Eğer sadece farklı bir şey istiyorum , yeni bir kahküllü saç kesimi arıyorum diyorsanız yine doğru yerdesiniz.Farklı bir çok kahkül kesimini bu yazımızda bulabilirsiniz. Gerçekten amacınıza uygun ve sizin  için en çok yakışacak kahkül modelini bulmak çok önemlidir… 2015 moda bayan kahkül kesimleri arasında seçim yaparken  aynı zamanda ünlülerin saç rengini, yüz şeklini ve saç kesimini baz alıp kendinize uygun olanı hakkında fikir de edinebilirsiniz.
Ben sevimli kahkül kesimlerini çok seviyorum, kahküllerin en güzel etkisi ise elmacık kemiklerinizi daha  keskin yapmasıdır.yüz görünümüzd de sivri çene, belirgin elmacık kemikler, uzun bir boyun elde etmek istiyorsanız orta boy uzunlukta kahküllü saç modellerini düşünebilirsiniz.

Yana ayrılmış uzun kahküllü saç modeli


Yana ayrılmış uzun kahküllü saç modeller kesinlikle her kadını çok daha güzel gösteren, her yüz tipi ile uyumlu harika bir şeklidir.Yandan ayrılmış kahkül kesimleri en iyi kahkül  türlerinden biri olduğunu hatırlatmak isteriz! Eğer sadece bazı farklı katlar eklemek istiyorsanız , yada saçlarınızda sadece farklı bir şey istiyorsanız, yana ayrılmış kahküllü saç modelleri tam size göre… Bakımı kolaydır ve yine onları kolayca şekillendirebilirsiniz!

Seyrek uzun kahkül kesimleri

Kahkül keimlerinden trend sonraki çeşit küçük ve daha seyrek kahkül kesimleridir. Bu kahkülü isterseniz yandan isterseniz ortadan ayırarak çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Kahküller seyrek olduğundan sizi yormadan istediğiniz yönde ve şekilde kalır. Ama orta bir mafraj kahkül kesimi çok popüler. Seçiminiz biraz da sizin tarzınıza bağlıdır.

Dalgalı ve kıvırcık kahküllü saç modeli

İfade stilleri için bir çok  kahkül kesimi ve modeli vardır.Ama seksi bir dalgalı saçınız varsa bu dalgalı kahkül kesimleri sizde de harika görünebilir. Perçemler,  küçük dalgalı, asimetrik ve biraz kıvırcık her türlü seksi ve büyüleyici bir saç stili.! Düz veya hacim dolu,asla yanlış görünmezsiniz, dalgalı kahkül kesimlerini sizde deneyin!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Asimetrik  kahkül kesimleri

Tam popüler bir etki yaratmak istiyorsanız asimetrik kahkül kesimleri tam size göre .Kısa, uzun, orta boy saç uzunluğunuz hiç fark etmez, asimetrik kahkül kesimleri sizi daha hareketli ve şık gösterecektir! Asimetrik kahkül kesimlerinizi yandan veya ortadan ayırıp farklı şekilerde kullanabilirsiniz.

Düz kahkül kesimleri
Genç kızların bu sene en çok tercih ettiği kahkül kesimleri dümdüz kahküller. Yüzünüze ve bakışlarınıza gizemli bir dokunuş ekleyen düz kahkül kesimleri aynı zamanda yaşınızı olduğunuzdan dahada küçük gösterecektir.

Fazla düşünmeden güzel bir saç stil istiyorsanız bu popüler düz kahküllü saç kesimlerini yaptırabilirsiniz.Bu yıl bayanlar, ünlüler en çok bu kahkül kesimlerini tercih ediyor.Ayrıca Rock stilini benimseyen bayanlar için düz kahküllü saç modelleri çok ideal.Yuvarlak ve oval yüzlere yakışan, orta boy ve küt saç kesimleri ile uyum sağlayan kesimdir.

Yuvarlak kahkül kesimleri
Eğer 70’li yılların trend kahkül kesimlerini geri istiyorsanız, yuvarlak kahkül kesimlerini deneyebilirsiniz! Düz ve genellikle dalgalı saç ile harika görünen yuvarlak kahkül kesimler çok farklı şekillerde tarz olabilir!

İnce kahkül kesimleri
Farklı bir çok saç da güzel görünen bir kahkül kesimi ise,  bir kaç saç tutamından oluşuyor! ortadan ayrılığında incecik ve hafif oldukları gibi sadece onları denemeye bile değer… Kadınlarda mükemmel bir hava yaratıyor…

Kısa pixe kahküllü saç modelleri
Özellikle, gerçekten kısa pixie kesim saçlarda kahküller seksi ve havalı bir saç stili oluşturuyor  – Pixie kesimde kahkül kesimi seçmek  gerçekten zor bir karar olabilir! Hafif yana ayrılan kahküler kısa saç için daha ideal olur.

Kaş hizasında kahküllü saç kesimleri
Eğer gerçekten tarz ve seksi bir kahül kesimi istiyorum ama tamamen kesmek için hazır değilim diyorsanız, son olarak uzun kaşlara kadar inen kahkül kesimlerini deneyebilirsiniz. Ve bu kahkülleri yönetmek çok kolay.Emin ol sende onlar ile harika görünürsün!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  26 Moda Pixie Kısa Saç Modelleri 2016

2015 Popüler bayan kahkül kesimleri ve kahküllü saç stilleri *galeri*

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.