Home / Moda / Prada Ayakkabı Modelleri
Yeşil topuklu prada ayakkabı modelleri
Yeşil topuklu prada ayakkabı modelleri

Prada Ayakkabı Modelleri

Ünlü İtalyan markası Prada, bu yıl da göz alıcı ayakkabı modelleriyle karşımıza çıkıyor. Prada ayakkabı modellerini resim galerimizde inceleyebilirsiniz…

1913 yılında ismini duyurmuş olan Prada moda evi, İtalyan Mario Prada tarafından kurulmuştur. Oldukça fazla bir kesme hitap eden Prada ayakkabılar, 2015 yılında da şık tasarımlarıyla karşımızda. Ayakkabı ile sınırlı kalmayan marka, eş çantaları, bavul ve çeşitli sandıkların üretimini de yapmaktadır. Özellikle 2001 yılında patlama yapan marka, Amerika Birleşik Devlerinde en çok satanlar listesine girmeyi başarmıştır.

Prada ayakkabı denildiğinde belki bize çok fazla bir şey ifade etmeyebilir ama yukarıda da belirttiğimiz gibi belli bir hayran kitlesi bulunduğundan dikkate alınır. Ayakkabı dışında en fazla tercih edilen ürünü ise Prada çanta modelleri olmuştur. Prada markasını tercih edenler aynı zamanda moda evinin ürettiği diğer parçalarla da her zaman ilgilenirler. Kaliteli ve şık ayakkabılar üreten bu markanın diğer ürünleri de aynı şekilde kaliteli ve şık görünüme sahiptir. Özellikle İtalyan giyimi takip edenler bu markayı her yıl takip ederler.


Prada yazlık ayakkabı modelleri 2015
Prada yazlık ayakkabı modelleri 2015

Prada ayakkabılardan birkaç örneği sizlerle paylaşıyorum. Arada birkaç tane de Prada erkek ayakkabı modeli ekledim. Ama genel olarak daha fazla bayan ayakkabıları üzerinde duracağım. Bu ayakkabıları Trendyol gibi mağazalardan satın almanızda mümkündür.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri | 2022

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.