Home / Moda / Prenses Gelinlik Modelleri 2015
Muhteşem Prenses Gelinlik Modelleri 2015
Muhteşem Prenses Gelinlik Modelleri 2015

Prenses Gelinlik Modelleri 2015

2015 yılına özgü prenses gelinlik modelleri. Yeni sezona ait prenses gelinlikleri resim galerimizde inceleyebilirsiniz…

Hangi kadın ömründe bir gün kendisini prenses gibi hissetmek istemez ki? Hele ki düğününde ise… 2015 gelinlik modelleri arasından şüphesiz en çok dikkat çeken model prenses gelinlik modelleridir.

Oldukça kabarık etek modeline sahip olan prenses gelinlik modellerinde detay genellikle göğüs, bel ve omuz bölgelerine kaydırılmış durumdadır. Tek omuzlu, ip askılı, inci/taş/kupür askılı, yarım kollu, uzun kollu gibi birçok yaka modeli bu yıl beğeninize sunuluyor. Eğer geniş omuzlara sahipseniz tek ya da çift askılı gelinlik modellerini tercih edebilir, prenses gelinlik modelinizi bel bölgenizde bulunacak detaylar ile süsleyebilirsiniz. Bu yılın hazır gelinlik modelleri genellikle straplez yaka şeklinde üretilmiş durumda. Oldu ki bir gelinliğin prenses modelini beğendiniz fakat straplez yaka olduğu için rahat edemeyeceğinizi düşündünüz, gelinliği alacağınız moda evi mutlaka sizin isteğiniz üzerine beğendiğiniz model üzerinde değişiklikler yapacaktır. Straplez yaka gelinliklerde daha çok tercih edilen dantel yaka yarım kollu modeller kupürlerle bezendiği için prenses model gelinliğinizin üzerine gelecek olan dikkati mutlaka sadece eteğinize değil geliniğinizin tüm detaylarına dağıtacaktır. Prenses gelinlik modellerinde kullanılan bir diğer yaka biçmi de kalın kupür desenli askılar ile omuz başlarından geçirilmiş askı modelleridir. Özellikle sadelikten hoşlanan gelin adaylarının tercih edebileceği bu askı tipi eteğinizin ucundaki dantel kupürü ile sade ve bir o kadar da şık bir gelinliğe sahip olmanızı sağlayacaktır.


2015 gelin adayları, prenses gelinlik modelleri bu yıl sizi adeta büyüleyecek. Bu yılın prenses gelinlik modellerini kupür detaylar ve tüller süslüyor. Fakat şaşırtıcıdır ki bu yıl prenses modellerde inci ya da taş detaylarına yer verilmemiş. Eğer modern bir gelinliğe sahip olmak istiyor iseniz bu yılın gelinleri, taşlı ya da incili prenses modelleri tercih etmeyiniz. Bu yılın gelinlik renleri kırık beyaz ve safi sarıdır. Çok açık renkteki sarı gelinlikler kır düğünlerinde en çok tercih edilen renklerdendir. Eğer bir kapalı mekanda düğün yapacak iseniz süt beyaz ya da kırık beyaz gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Eğer açık alanda yapılacak ise kırık beyaz ve safi sarı, tercih edebileceğiniz renkler arasındadır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Kış Modası Bayan Giyim
Muhteşem Prenses Gelinlik Modelleri 2015
Muhteşem Prenses Gelinlik Modelleri 2015

Sizler için seçtiğimiz en güzel modelleri resim galerimizde inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.