Home / Moda / Pudra Rengi Çanta Modelleri 2015
pudra rengi 2015 canta modelleri1

Pudra Rengi Çanta Modelleri 2015

Geçtiğimiz sezon moda dünyasının önde gelen markaları tasarımlarında sıkça yer verdiği trend renklerin başında pudra rengi yer almıştı hatırlarsanız , 2015 moda trendlerini incelediğimizde pudranın yine tüm koleksiyonlarda bolca kullanıldığını görüyoruz.. Bu sezon kreasyonlarında pudra rengi kullanan başlıca dünya markaları arasında , Miu Miu , Nina Ricci , Kenzo ve Manish Arora yer alıyor , özellikle pudra rengi çantalar bu sezonun yine öne çıkan tasarımları arasındalar.

Pudra renginin avantajları arasında diğer renklerle kolay şekilde uyum sağlamasıdır , gerek günlük , gerekse özel günler için pudra rengi ile diğer tüm renkleri rahatça kombinleyebilirsiniz. Stilinize biraz daha vurgu eklemek isterseniz kesinlikle pudra rengi ile buz grisi ve ekru rengini kullanmalısınız. 2015 çanta modasında pudra rengi tasarımlar oldukça ön plana çıkmış durumda , özellikle sokak modasında bu sezon pudra rengi çantaları sıklıkla göreceğiz.

Bunları da kaçırmayın; İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendleri


Yazımızda ünlü markaların yeni sezon pudra rengi çantalarını inceleyebilirsiniz , yumuşak bir renk ile bahara merhaba demenin zevkini çıkarabileceğiniz birbirinden şık ve trend pudra çanta modelleri ..!

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Sonbahar Kış Modası : Desenli Pantolonlar

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

One comment

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.