Home / Benim Stilim / Rahat ve klasik şık kıyafetleri birlikte giymek için 5 ipucu
klasik ve rahat kombinler bir arada nasıl yapılır
klasik ve rahat kombinler 2015 2016

Rahat ve klasik şık kıyafetleri birlikte giymek için 5 ipucu

Eğer giyiminiz şık ama rahat bir tarzı yansıtsın istiyorsanız, iyi görünümlü başlamak için nasıl bir kombin yapacağınıza karar vermek başta  biraz karışık olabilir. Geleneksel klasik kıyafetlerin dışına çıkıp, hem sade hemde şık bir stil oluşturabilirsiniz.Rahat bir görünüm ama aynı zamandan çok şık olmalı.Bu size daha sofistike bir hava ekleyecektir.

Eğer polo gömlek ve iyi bir ayakkabı kombini ive koyu bir kot  gibi bazı fikirler var olsa da, bu anlayış çok temel düzeyde bulunuyor. İlk önce şık giyim   markaları ile stil ve zarafet arasındaki farklılıkları bilmek gerekir.

stiliniz için hızlı rehber olacak rahat, ama klasik ve şık görünmek için 5 ipucu !

İlk Kural: Hava Durumuna göre elbise seçimi


Havaya uygun seçimler yapın. soğuk hava da,ince giysi üstünde  kalın giysiler kullanmanız gerekiyorsa, Pamuklu T-shirt gibi ince giysiler vardır, ama elbise gerekiyorsa, o zaman elbise gömlek düşünün. Sıcak katmanlar deri ceket, bir kadife blazer veya örgü  yün kazak da üstünüzde olabilir. Altınıza ise bol bir kumaş pantolon düşünün.Güneşli bir günde ise üstünüzdekileri rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

İkinci Kural: Hava değişimlerine hazırlı olun

Hava soğuk olabilir ve sıcak kıyafetleri üst üste giymiş olabilirsiniz. Sizde son derece sıcak olan  bir ortamda durmak zorunda olabilirsiniz.Belki soğuk bir akşam bir arkadaşının evindesin, ancak içerisi aniden çok sıcak olacak ve tüm o sıcak katlı kıyafetler ile kötü göründüğümüz gibi, rahatsız hissedeceksiniz.  Eğer yün kazak altına güzel bir tişört giymediyseniz  bir promosyon logolu  yapışkan t-shirt ile yakalanabilirsiniz.Hava ne kadar soğuk olursa olsun kıyafetlerinizin altına her durama karşı güzel bir tişört veya üst giyin.

Üçüncü Kural: Klasik ve Casual kıyafetleri karıştırın

Casual henüz çok şık bir görünüm değil, Hem rahat hemde  ve şık olmak için kıyafetlerinize biraz hile karıştırın… Örneğin, rahat bir tişört   giydiniz , daha şık bir görünüm için üzerine bir blazer ceket ekleyebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Eylül Stil ipuçları 2014

Dördüncü Kural: Rahat ama doğru parçalar seçmelisiniz

Sizin tarzınız rahat olmalıdır. Rahat hissetmeniz gerekir ve özensiz sınırında olmadan rahat görünmeniz gerekir. Burada, hile malzeme veya renk düşünmek, ancak hareketlilik düzeyine  odaklanmak değil. Çok sıkı ve katlı kıyafetler ile rahatsız olur ve kötü görünürsünüz. Boyfriend bir jean üstüne ise şık bir gömlek yada bluz  giyin, ekstra soğuk havalar salaş bir hırka veya ceket sizin görünümünüzü etkili kılar.

Beşinci Kural: Bazı renkler ekle

Kadınların iyi görünmesi için etkili yollardan biride renk uyumu . Erkekler, genellikle iyi giyinmek için iyi beyazlar, kahverengiler, siyahlar, gri, lacivert gibi renkler seçiyor.. Biraz daha  kalın kıyafetler tercih ediyor.Kadınlarda ise  hafif bir mor, kireç yeşil, hatta fuşya aslında çok iyi seçimler.Bu renkler siyah ve koyu renkler ile harika durur. Renkler hep şatafatlı olmak zorunda değildir. Aynı zamanda ince ve hoş olabilir.

Diğer hem rahat hem şık kombin örnekleri için aşağıdaki resimleri yakından inceleyebilirsiniz…

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.