Home / Benim Stilim / Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021
Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri
Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri

Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021

Sokak Stili Kombinleri Nedir?

Rengarenk trend kombin ve kıyafetler giymek için pek çok fantastik sokak stili tarzı vardır. Gerçekten çok etkileyici olduğunu ve çok farklı şekillerde elde edilebileceğini düşünüyorum. Ben  de renkli giyim  trendinin büyük bir hayranıyım! Bir sürü insan ünlü isimler de bu trende ayak uyduruyor. Bu trend sadece bir kıyafetin birden fazla renk içermesi demek değil  aynı zamanda birçok rengi karıştırıp renk kuşağı oluşturmaktır. Şimdi ne kadar kolay olduğunu siz de fark edeceksiniz. Renkli parçaları giymek için harika yollar vardır. Öncelikle modayı yakından takip etmekle işe başlayabilirsiniz.

Sokak Tarzı ve Trend Renkleri

Değerli kadınveblog takipçileri moda dünyasını takip edip sizlere son zamanların trendleri hakkında bilgilendiriyoruz. Moda dünyasının son günlerinde sokak tarzına hitafen defileler gerçekleştirilmektedir.  Çünkü bahar sezonunun yaklaşmasıyla insanlar sokaklarda daha çok vakit geçireceklerdir. Bu nedenle sokaklarda daha şık ve zarif görünmenin yollarını arayacaklardır. Bizlerde sitemiz olarak bu yılın sokak tarzı hakkında geniş kapsamlı bir araştırma gerçekleştirdik. Ve bu yıl sokak hayatında kırmızı ve bordo renk giyimin çok tercih edilip trend listesinde bordo ve kırmızı rengin üst sıralarda tırmanacağı beklenmektedir. Şimdi ise sizlerle beraber aşağıda yer alan kırmızı ve bordo renklerin hakim olduğu kombin tasarımlarını inceleyerek sokak hayatına daha bilinçli bir şekilde girelim.

Renkli En trend Sokak Stili Kombinleri 2016
Renkli En trend Sokak Stili Kombinleri

İlk olarak bahar yaklaşmış olsa da ülkemizde bazı günler soğuk hava koşullarına maruz kalabiliyoruz. Bu nedenle ister istemez kalın giysiler tercih ettiğimiz günler yaşanmakta ve yaşanacağına dair uyarılarda gelmektedir. Dolayısıyla kırmızı veyahutta borda renkte kazakları bugünlerde tercih edebilirsiniz.


Renkli En trend Sokak Stili Kombinleri 2016
Renkli En trend Sokak Stili Kombinleri

Havanın soğuk olduğu günlerde ve sabah erken saatlerde sokaklarda oluyorsanız bordo renkte bir deri ceket giyebilirsiniz. Daha şık bir hal almak istiyorsanız geniş kenarlı bordo şapkalar giyebilirsiniz. Siyah palto üzerine bordo keçe şapka öyle hoş duruyor ki…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kış boyunca Etek giymenin tarz 17 Yolu
Renkli En trend Sokak Stili Kombinleri 2016
Renkli En trend Sokak Stili Kombinler

Bu yılın sokak tarzında mevsimler değişse de trend renkler değişmeyecektir. Mevsim kış veyahutta yaz olsun bordo ve kırmızı renkte elbiseler sokak tarzı için çok uygun olmakla birlikte sizi şık ve zarif kılacaktır.

Yukarıdaki fotoğrafta da bulunduğu üzere bu yılın sokak tarzında kırmızı ve bordo renklerin hakim olduğu gömlek modellerine yönelebilirsiniz. Kotlarla uyum içerinde olan gömlekleri sitemizde bulunan gömlek giyme stilleri makalemizi okuyarak çeşitli kombinler oluşturabilirsiniz.

Topuklu bot sokak stili
Topuklu bot sokak stili

Son olarak moda dünyasında bordo topuklu ayakkabılar ve çizmeler sokak hayatında oldukça fazla ön plana çıkacaktır. Eğer sizlerde çalışıyorsanız iş hayatınızda giydiğiniz kombinlerde kırmızı veyahutta bordo renkte topuklu ayakkabılar kullanabilirsiniz.

Sokak Stili Kadın Tercihleri

Sokak stili daha çok gözü alan cırtlak renklerden ve parçalardan oluşmaktadır. Kimsenin gündelik hayatta giymeye cesaret edemeyeceği bu tarz ile farklı görünmek elinizde. Farklı görünmek demişken çirkin ve komik olmaktan bahsetmiyorum. Biraz sizin ruhunuzu yansıtmalı biraz da aykırı görünmeli.

Sokaklar her zaman benim moda dergilerim oldu, yani stil ilhamı ve hangi trendlerin patlamak üzere olduğuna dair ipuçları aradığım yerlerdir. 2020’den sonra, metroda, pazarda ve kafelerde gezinirken stile sahip kadınlar pandemiden dolayı sokağa sık sık çıkamadığımdan ilham alanım oldular. Gördüğüm yeni trendleri veya kıyafet fikirlerini sanal mağazalarda araştırmaya koyuluyordum. Favori sepetlerim doldukça yeni tarzlara dair seçeneklerim artıyordu. Böylece daha sonra param oldukça ve indirimlere denk geldikçe alıyorum. Muhtemelen ben birinden ilham alıp sokak stili kombinlerimi oluşturdukça başkası da sokakta beni görüp kendi stilini oluşturuyor olabilir.

Genelde İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde sokaklarda moda kıyafetleri görmek mümkündür. Ama pandemiden kaynaklı uzun süre sokaklarda stil oluşturan kimseye denk gelemedik. Haliyle Instagram bu noktada çok yabancı oldu bizlere. Instagram’da gezinirken gelecek harika trendlerin büyük tahmincileri olduğunu anladım. Yani sokağa düşmeden trendler sosyal medyada hızla yayılıyordu. Sizin için bu yılın gözde parçalarını ve sokak stili kombinlerini içeren görselleri bir araya topladım.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sonbahar atkı modelleri ve kombinleri 2014 2015

Sokak stili hakkında merak ettikleriniz veya sizin de önerebileceğiniz fikirler varsa bizimle yorumlara yazarak paylaşabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Kolsuz Elbise Modelleri Ve Kombinleri 2014 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.