Home / Dekorasyon / Renkli Koltuk Modelleri 2015
renkli kose koltuk takimlari 2015

Renkli Koltuk Modelleri 2015

Evinize Tarz Katacak 2015 Renkli Koltuk Modelleri  

Ev dekorasyonunun en önemli parçalarından biridir tekli koltuklar , mekana kattığı hava ve tarz açısından yapılan koltuk seçimleri bu anlamda oldukça önemlidir. Evinizin dekorasyon tarzını yansıtan koltuk seçimleri , genel olarak renk ve desenler ile belirlenir. Tarzı kadar  seçilen renklerin genel olarak mekanı tamamlayıcı ve güçlendiren bir etkisi vardır , klasik yada modern olması bu anlamda önemli pek fazla önem taşımıyor , mobilyanın ortama kattığı enerji ve yarattığı hava dekorasyonu daha belirgin ve canlı bir hale getiren en önemli unsurdur.

Renkli koltuklar bulundukları ortama yaydıkları enerji ve hareket kadar genel anlamda dekorasyona canlı bir görünüm katarlar , bu anlamda eski tekli koltuklarınızın döşemelerini değiştirerek , istediğiniz renk ve desenler ile mekana hareket ve şıklık katabilirsiniz. Klasik bir oturma odasına sahip bile olsanız ufak bir kaç değişiklik ile farklı bir hava ve tarz yaratabilirsiniz eviniz için , özellikle berjer modelleri bulundukları ortamda en kolay fark edilen ve dikkat çeken tasarımlardır , renk seçenekleri oldukça geniş bir yelpazeye yayıldıkları için , seçmekte biraz zorlanabilirsiniz.

Renkli Koltuk İstiyorum , Rengine karar veremiyorum ?


Bu gibi durumlarda kararsız kalmak gayet normal bir durum aslında , uzun yıllar kullanacağınız bir ve hatırı sayılır bir masrafa girerek alacağınız bir tasarım için kararsız kalmak son derece doğal. Peki ne yapmalı , size tavsiyemiz renkli koltuk modellerini incelerken , sezonun trend renklerini incelemeniz olacaktır , ayrıca mevcut eşyalarınız ile uyumlu canlı renklerde koltuklara rastlarsınız kesinlikle değerlendirmelisiniz. Dekorasyon modası her yıl kendini yenileyen bir akım , yani bu modaya yetişmek ve düzenli takip etmek oldukça zor olabiliyor , bu sebeple renkli koltuk seçimlerinde kesinlikle uzun yıllar renkleri ile evinizi tamamlayacak modelleri incelemeniz doğru olacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Evinize Tarz Katan Dresuar Modelleri 2015

Renk uyumu açısından mekanda belirgin mobilyaları ve duvar renklerini baz alabilirsiniz , ilk izlenim oldukça önemlidir , oturma odasına atılan ilk adımda tüm dikkatleri koltuk takımları çeker , bu sebeple seçimlerin evin genel renk tonuna uygun olarak seçilmesi daha doğru olacaktır.  Yazımızda sizlere ilham verecek birbirinden tarz ve şık renkli koltuk modellerine yer veriyoruz , tüm koltuk tasarımlarını galerimiz’den incelebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.