Home / Makyaj / Resimde daha iyi çıkmak için 13 makyaj ipuçu !
fotograflarda iyi gorunmek icin makyaj ipuclari
resimlerde iyi görünmek için makyaj

Resimde daha iyi çıkmak için 13 makyaj ipuçu !

Fotoğraflarda iyi görünmek  için neler yaptığı kaç kıza sorduğum bir soru . Biz kadınlar Facebook ve diğer sosyal ağ siteleri üzerinde etiketlendiğimiz resimler tarafından mahçup olmayacak şekilde resimde iyi görünmek için nasıl makyaj yapmalıyız ? Bilmek istediğiniz tüm makyaj ipuçları burada!Resimlerde biz de sevimli, iyi görünümlü, kendimizin şirin çıktığı  resimleri istiyoruz diyen kaç kadınız ? İşte fotoğraflarda iyi görünmek için faydalı nasıl 13 ipucu.Bu makyaj ipuçlarını kullanarak fotoğraflarda daha iyi görünecesiniz! Bu profesyonel bir fotoğrafçının çekim için,  hatta sadece kameralı cep telefonu için resim öncesi yapabileceğiniz ipuçları!

1. MAKYAJ DA DÜZ RENKLER KULLANIN

Makyajda Mattes düz renklerdir. Onlar da herhangi bir ışıltı veya parıltı yok. Eğer resim çektirmek için gidiyorsanız ışık yansımalarını önlemek için düz far makyaj renkleri seçin.Kamera flaşı ve ekstara ışıltı sizi bir petrol sızıntısı gibi bakıyor görünümü bırakacaktır

2. DOĞAL IŞIKTA MAKYAJ UYGULA

En iyi sonuç için doğal ışıkta makyaj yapın. Aydınlatma makyaj görünümünü değiştirebilir. Bazı ışıklar çok ağır makyaj uygulasanız bile belli etmeyebilir.. Biz evden ayrılmadan önce neresi çok iyi ışık alıyorsa aynayı alıp orada yüzümüze bakmalıyız. En iyi makyaj sonucunu doğal gün ışığında yaptığınız uygulamadan alırsınız.


3. SARI RENKLI TOZ

Sarı renkli toz pudra,  resimler için pırıltılı veya yarı saydam tozlardan daha iyidir. Diğer pudralar bir parlaklık vererek, ışığı yansıtır. Onlar da resimlerde yıkanmış görünümlü bırakabilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kirpik Uzatma Yöntemleri

4. GÖZ ALTINA GÖZ KAPATICISI SÜRMEYİN

Çoğumuzun örtbas etmeye çalıştığı göz altı çevreleri için biraz kapatıcı ile gözlerinin altını güzelleştirin.Bu Günlük kullanım için gayet iyi bir taktik.Ama bazen göz altındaki kapatıcı küçük resimlerde çok sert çıkıyor. Eğer sizin göz altı kapatıcınız kaliteli değilse ve  iyi harmanlanmamış ise resimlerde ince çizgiler ve göz çevresinde garip renklenme ortaya çıkarabilir.

5. SIYAH LINER VE SIYAH MASKARA

Resimlerde çok Güzel çıkmak için kullanmanızı önereceğimiz siyah eyeliner ve siyah rimel. Bunlar sizi fotoğraflarda harika görünmenize yardımcı olacak uzman tavsiyeleridir.Normalde kahverengi kullanıyorsanız resim için bu sefer siyah tercih edin. Koyu renk göz makyajı resimlerde  daha iyi kontrast verecektir.

6. ALLIK

Allık kullanımı atlanıyor. allık Özellikle ağır flaş altında, yüzünüzü dağa temiz ve güzel gösterecektir . Allık sizin için resimlerde güzellik  tanımı ekler . Allık olmadan resim çektirmeyin.

7. RUJ SÜRMEYİ ATLAMAYIN

Siz  fotoğraflarda iyi görünümlü olmak için, uç rengi  rujunuzu sürmeyi unutmayın. Genelde ruj tazeleme atlanıyor, ruj resimde ağzınızı geri kalanı ile uyuma neden olacaktır . siz iyi sonuç için özellikle cesur bir ruj ya da koyu kırmızı, şarap kızılı gibi bir ruj seçin.

8. MAKYAJDA GÖLGELERDEN KAÇININ

Makyajda ile yüzünde herhangi gölgeler oluşturmak için uğraşmayın. Gözlerinize karanlık gölgeler sürmeyin .

9. KONTUR İLE VURGU

Siz burnunuzun her iki tarafında, çenenizin altından, elmacık kemiklerinizin altında ve  üzerinde doğal cilt renginden ya da iki ton koyu bronzlaştırıcı kullanın ve alnınıza dış köşelerine de  sürebilirsiniz. Hit ışık alan bölgelere açık bir renk uygulayın. Elmacık kemiklerin üstleri, alnın ortası, ve burun köprüsüne uygulayın.

10.  GÖZLERDE BEYAZLIK

Göz damlası kullanmak resim için gözlerinde herhangi bir kırmızı çizgilerin olmaması için etkili olur.Bu sinir bozucu kanlanmış gözleri gerçekten yok eder. Ayrıca gözlerin iç köşelerinde küçük beyaz bir gölge kullanarak daha büyük ve daha net bakmanızı sağlayabilirsiniz. Bu  Resminde gözlerini parlak uyanık ve tetikte yapmana yardımcı olur!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kış Sezonu Sıcak Göz Makyajı Fikirleri | 2021

11. ASTAR ILE BAŞLANGIÇ

Eğer resim ile ilgileniyor ve resi çektirmeyi çok seviyorsanız resimlerde iyi çıkmak için,her zaman makyaja astar ile başlamalısınız. Bunu makyajı bir bütün içinde tutmak için tutkal olduğu düşünün. Resimlerde iyi çıkmak için en önemli şey gün boyu tetikte olmak için, makyajın daha kalıcı olması ve güzel görünümlü olmasıdır.Astar ile makyaja başlamak sizi gün boyu flaşlara karşı tetikte tutacaktır.

12. BRONZ RENKLER EKLE

Aşırı bronz makyaj sizi kötü gösterir , ama bu bronzlaştırıcıyı tamamen bırakmanız  anlamına gelmez! Bunun yerine, bronzlaştırıcı ile hafif gitmek ama hala az kullandığınızdan emin olun!

13. TAKMA KİRPİK KULLANIN

Son olarak, gözlerinizi daha iyi vurgulamak için takma kirpikle  ekleyerek, gerçekten da uzun kirpikli gözlere ve onların resimlerde daha  güzel görünmesini sağlayabilirsiniz .

Fotoğraflarda iyi görünmek için size  yararlı makyaj ipuçlarını öğrenmelisiniz. Ben de dışarı gitmeden ve resim çektirmeden önce birkaç uygulama çekimi öneririm. Yani bu kendinizin  fotoğraflarda nasıl iyi görüneceğinizi öğrenmek için en iyi yoldur; Ayrıca en iyi açıları anlamanıza yardımcı olabilir. Eğer resimlerde daha iyi görünmek için farklı makyaj uygulama teknikleriniz varsa yorum kısmından bizimle ve ziyaretçilerimiz ile paylaşabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.