Home / Saç / Resmi Yerler İçin Saç Modelleri 2016
Resmi Yerler için Saç Modelleri 2016
Resmi Yerler için Saç Modelleri 2016

Resmi Yerler İçin Saç Modelleri 2016

2016 yılı saç modellerinden resmi yerler için saç modellerini bu konumuzda sizler için derledik.

Hayatımızın bazı zamanlarında resmi ortamlarda bulunmamız gerekmektedir. Resmi ortamlar derken bir iş görüşmesi veyahutta iş yerindeki bir toplantıyı kastediyoruz. Örneğin iş yerinize giderken de resmi bir saç modeli tercih etmelisiniz. Tercih edeceğiniz saç modelleri sizi hem şık göstermeli hem de rahat hareket etmenizi sağlayacak nitelikte olması gerekmektedir. Kadınların en çok sıkıntı yaşadığı konulardan birisi olan bu konuyu bizlerde sitemizce geniş kapsamlı bir araştırmaya tabii tuttuk. Gelin şimdi sizler için araştırıp bulduğumuz resmi ortam saç modellerini fotoğraflar dahilinde inceleyelim.

Resmi Davetler için Saç Modeli
Resmi Davetler için Saç Modeli
Özel Davetler için Saç Modeli
Özel Davetler için Saç Modeli

Orta Sınıf İşyerleri için Saç Modeli


İlk olarak resmi ortamlarda yüksek ve çeşitli kıvrımlara sahip olan bir topuz saç modeli tercih edebilirsiniz. Şık ve sade bir saç modeli olan topuz saç modeli sizi resmi ortamda dilediğiniz rahatlığa eriştirecek ve yaz sıcaklığında terletmeyecek tir.

Orta Sınıf  İşyerleri için Saç Modeli

İkinci olarak resmi ortamlarda örgülü saç modelleri kullanabilirsiniz. Yukarıdaki gibi saçlarınızı ikiye ayırdıktan sonra saçlarınızın belirli kısmını yine ayırarak klasik veyahutta farklı modellerde örgü yaparak şık bir hale gelebilirsiniz. Bu örgüleri saçlarınızın belirli yerlerinde kullanabilir ve diğer saçlarınızı düz veya dalgalı bırakabilirsiniz. Bu tarzda saç modelinde örgüleri saçlarınızın arkasında yer verebilirsiniz.

Günlük Resmi Toplantılar için Saç Modeli
Günlük Resmi Toplantılar için Saç Modeli

Dediğimiz gibi örgülere saçlarınızda sık sık yer verebilirsiniz. Bu sefer saçlarınızın yan kısmında çeşitli tarz örgü modellerine yer vererek resmi ortamlar için uygun bir hale gelebilirsiniz. Örgüler bu nedenle bayanların hayatında kurtarıcı bir rol oynamaktadır.

Özel Davetler için Saç ModeliÖzel Davetler için Saç Modeli

Son olarak ise yukarıdaki fotoğrafta da bulunduğu üzere dağınık saç modelini tercih ederek şık görüntümüzle dikkatleri üzerinize çekerken rahatça hareket edebileceksiniz.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2014/ 2015 Sonbaharı İçin Saç Stilleri

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.