Home / Dekorasyon / Retro komodin modelleri 2015
retro komodin modelleri 2015
retro komodinler

Retro komodin modelleri 2015

Artık bazı markalar ve online satış stileri  retro ile çağdaş mobilyaları geliştirip evlerimizin içlerini daha da güzelleştirmeyi hedefliyor. Bir çok tarza uygun mobilya çeşitleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahipler.Bu alnında en iyi markalar aynı retro komodin modelleri yanı sıra kişiye özel, modern evler için istedikleri gibi retro mobilyalar yapıp evlerine teslim ediyor…

Bu retro komodin modelleri hem iç hem de dış mekan kullanımı için uygundur İş yerinizde veya evinizde istediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz Retro komodinler meşe kaplama ve şık geometrik tasarıma sahiptir. online dekorasyon mağazalarında daha çok çeşitte bulabilirsiniz.

Bu İskandinav tarzı retro komodinler 2 – 3- 4 çekmeceli olarak çeşitlilik sunar. Estetik ve fonksiyonu bir aradaki şık tasarımı, özellikle kırmızı, pastel mavi, siyah renkleri ile dikkat çekiyor.Hem yatak odası, hem oturma odaları için, basit ve modern bir tasarım için çok idealdir.


 

 

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Banyo Dekorasyonu için 16 Marsala Rengi Fikirler

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.