Home / Saç / Saçlardaki Yeni Trend: Saç tüyleri nasıl takılır?
saç tüyü n11
saç tüyü n11

Saçlardaki Yeni Trend: Saç tüyleri nasıl takılır?

Saç Tüyü Nasıl Takılır? Saç Tüyü Fiyatları Nedir? Saç tüyünü nereden satın alabilirim? Saç tüyleri ile saçlarınızda küçük de olsa bir değişiklik sizi iyi hissettirecektir!

Son zamanların revaçta olan yeni moda akımı ise saçlarda tüy modası. Genç kızlar arasında oldukça ilgi gören saç tüyleri saçlardada gerçekten hoş bir görünüm sağlıyor. Aman tüyden de moda olurmuymuş demeyin. Gerçekten şu sıralar günümüzde kızlar arasında oldukça trend saç tüyleri.

Rengarenk saçlarla boy göstermek isteyenler için farklı ve istenilen her tonda hemen hemen bulunabilen satılan saç tüyleriyle kendinize farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Daha kendine güvenen cesur renkleri saçlarında taşımak isteyenler için sıradışı renkli tüylerde var. İngilizcesi anlamı hair feathers saç tüyü olarak  geçer. Pembeler fuşyalar yeşiller maviler morlar daha birçok. Daha sade saç rengine uygun saç tüyleride mevcut.


Saç tüyü nasıl takılır?

Saç tüylerinin kullanımı ise oldukça basit. Hazır paket halinde satılan saç tüylerini aldıktan sonra evde kendimiz rahatlıkça takabiliriz. Elimize aldığımız saç tüylerinin üst tarafında bulunan klipslerden bir tutam saçımızı cımbız yada pense tarzı bir alet yardımıyla saçlarınızdan geçirerek uygulayabilirsiniz. Dilerseniz kuaförünüzden de yardım alabilirsiniz. Tekrar çıkarmak istediğiniz an kolayca saçınıza zarar vermeden çıkarabilirsiniz. İster açık bıraktığınız saçlarınız arasında ister toplu saç modellerinde hoş bir görünüm sağlayan saç tüylerinden alıp deneyebilirsiniz. istediğiniz her türlü saç modeline girebilmektedir. Duş alcam acaba ıslanırsa bişe olur mu? Saçıma fön çekmek istiyorum ama saç tüyüne zarar gelir mi? gibi sorular olabilir. Saç tüyleri yıkanabilir kurutulabilir saç maşası veyahut fön ile şekil verilebilir özellikler taşımaktadır. Yalnız alırken orjinallerinden alırsanız bu sizin için daha iyi olur.

2015-2016 yılının saç trendi olan saç tüylerini sizlerde saçlarınızda takmak kendinizde hoş, değişik bir tarz katmak istiyorsanız sizlerde bu saç tüylerinden temin edebilir bir saç aksesuarı olarak saçlarınızda kullanabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Kış Sezonu Sokak Stilleri
saç tüyü nereden alınır?
saç tüyü nereden alınır?gg ve n11 den satın alabilirsiniz.

Peki saç tüylerinin fiyatları ne kadar?

Saç tüyü fiyatları: Saç tüyü satın almak isterseniz Piyasada saç tüyü fiyatlari 5 li paketi 18 TL, 15 li paketi ise 30 TL, 50 lili paketler ise 95 TL dir.

Saç tüyü nerede satılır?

Saç tüyü satış için GG ve n11 den saç tüyü sipariş verebilirsiniz.

Sizler için derlediğimiz 2015-2016 yılı saç tüy modası için görsel fotoğraflarımız aşağıdadır.

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.