Home / Saç / Saçları daha kalın ve gür göstermenin yolları
saclari kalin ve dolgun gostermenin yollari
kalın ve dolgun saçlar için ipuçları

Saçları daha kalın ve gür göstermenin yolları

Onunla doğmuş olmasanız bile saçlarınızı kalın ve dolgun göstermenin harika yolları Vardır. Kimimiz saçlarımızın çok seyrek ve ince telli olmasından yakınırız, ama bu saçlarımızı ömür boyu sönük görünecek anlamına gelmez. Sahte kalın saç göstereme yolları sayesinde, hiç kimse doğal olarak onlara sahip olmadığını bilmeyecek.

KATLI BİR KESİM

Katlı saç kesimleri aslında saçların daha kalın ve gür görünmesinde en önemli etkendir.görünmesi. Bunun için özellikle uzun saç  modellerine ihtiyacımız var. Saçınız ince telli ve az olsa bile uzun saçlara ara ara profosyonelce katlar verilerek  daha hareketli ve dolgun olması sağlanabilir. Bu saçları daha kalın ve gür göstermenin en kolay yollarından biridir.

SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ KULLANMAYIN

Eğer sık sık saçını düzeltmek durumunda kalıyorsanız, size stil yöntemini yeniden gözden geçirmenizi isteyebilirsiniz. Aslında saç düzleştirici ile saçları düzleştirmek saçlarınızı daha ince görünmesini sağlar, saçınızı yumuşatır ve yapıştırır. Ayrıca, kesinlikle saçlarınıza yapmak istemeyeceğiniz saç kırılmasına ve kurumasına neden olabilir. Saçlarınızı ısı kullanmadan da stil  yapabilirsiniz. Hatta birkaç gün, bir hafta ile saçlarınızdaki  farkı görebilirsiniz


 

SAÇI KABARTIP YAPILAN SAÇ STİLLERİ

Saçları kabartmak kalın ve gür görünmesi için harika bir yoldur.Saçlarınızı yıpratmadan krepe tekniği ile kabartabilir ve daha etkili dolgun saç modelleri elde edebilirsiniz.  AYRICA saçınızı uzun süre bu stilde gösterebilirsiniz ,saçlarınızın üst kısmına  kalın yanılsaması vermek için ihtiyacınız olan iyi bir saç spreyi, ince bir krepe saç tarağı. Bunlar size yardımcı olacaktır.

TOPUZ , ATKUYRUĞU GİBİ MODELLER SEÇİN

Eğer saçlarınıza topuz, burgu ve at kuyruğu yaparsanız bu modelleri daha kalın ve dolgun göstermek daha kolaydır.Bu saç modellerini tercih ettiğin,z zaman daha kolay gevşek bırakabilirsiniz. Bir topuz, büküm veya at kuyruğu saçlarınızı  olduğundan daha kalın ve gür yapmanın yollarından dır.. En iyi sonuçlar, saç spreyi ile bazı dalgalar  ve doku ekleyerek yapılır daha uzun sürer ama sonuç buna değer.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Hacimli At Kuyruğu Modelleri

Ayırıca bakınız ; saçların gürleşmesi için ne yapmalı?

DALGALI SAÇLARI BENİMSEYİN

Eğer dalgalı saçlarınız varsa o zaman bunu benimsenmesi gerekir. Doğal dalgalı saçları kullanmak otomatik olarak kalın ve gür saç görünümünü verir. Sizde dalgalar ile  güzel bir model yapmak için bazı kıvrım verici krem veya deniz tuzu spreyi deneyin.

SAÇ DOLGUNLAŞTIRICI ÜRÜNLER KULLANIN

Bu ürünler saçınıza kalın ve dolgun olmasına  yardımcı olabilir harika seçeneklerdir.Islak veya kuru saça uygulanan ve  beklemeden saçlarınıza dolgunluk ekler . Daha kaliteli ve doğal içerikli ürünlerde saçı güçlendirmek için maddeler vardır ve UV koruması içerir. Saçlarınıza dolgun stiller yapmanıza yardım ederken saçınız için koruyucu ve besleyici iyi bir saç ürünü bulun.

 

KULAK ARKASINDA SAÇ MODELLERİ DOLGUN GÖSTERİR

Saçları gür göstermek için bu basit bir hile, ama gerçekten çok işe yarıyor.Saçlarınıza su dalgaları verdikten sonra, yana ayırın ve kulak arkasından alıp diğer yan tarafa alın.Özellikle bazı bukleler eklemek saçlarınızı daha dolgun ve havalı gösterir.

 

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Dalgalı Saç Yapımı

Evde Dalgalı Saç Yapımı | 2021

Evde Dalgalı Saç Nasıl Yapılır? Bu muhteşem dalgalı saçı mükemmelleştirmek çok uğraştırıcı ve maliyet isteyen …

One comment

  1. bu önerilerin hepsi çöp

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.