Home / Moda / Şal Modelleri 2015
Hilka Şal Modelleri 2015
Hilka Şal Modelleri 2015

Şal Modelleri 2015

2015 / 2016 sezouna özel şal modelleri ve fiyatları hakkında bilgiler. Birbirinden güzel bu şal modellerini resim galerimizde inceleyebilir ve kombin önerilerini inceleyebilirsiniz…

Sizlere özel hazırlamış olduğumuz “şal modelleri” konumuzda bulunan şal modellerini Bronprix.com.tr mağazalarından satın alabilirsiniz. 2015 sezonu olan bu modellerin ücretleri belirtilmiştir, istek ve sorularınızı alt kısımda yer alan yorumlar bölümünden yapabilirsiniz.

Hilka Şal Modeli
Modernliğin ve şıklığın simgesi Rainbow markasının sizlere özel tasarlamış olduğu kamuflaj desenli şal modeli. Yumuşak dokusuyla dikkat çeken bu şal modeli tüm elbiselerinize uygun rengiyle kolayca kombin olabilecek özellikte. Püskülleriyle şık bir görünüm veren bu şal modelinin ölçüleri ise 180 x 100 + 2 cm civarında ve fiyatı 18 TL.


Hilka Şal Modelleri 2015
Hilka Şal Modelleri 2015

Johanna Şal Modeli
Mükemmel bir model daha. John Baner Jeanswear marka şal modeliyle tarzınızı yansıtabilirsiniz. Şık ve stil sahibi bayanların tercih edeceği bu modelle elbiselerinizi kombinleyerek çok şık görünebilirsiniz. Bu şalı 20 TL’ye satın alabilirsiniz.

Johanna Şal Modelleri 2015
Johanna Şal Modelleri 2015

Desenli Şal Modeli
Canlı renkleriyle dikkat çeken bu model, yumuşak dokusuyla ve rahat kullanımı ile vazgeçilmeziniz olacak. Lila / pembe ve ekru / lila renk seçenekleri bulunan modelin fiyatı 35 TL.

Desenli Şal Modelleri 2015
Desenli Şal Modelleri 2015

Örgü Şal Modeli
Daha çok soğuk günlerde tercih edebileceğiniz bu örgü şal modeli yumuşak dokusuyla ve püskülleriyle dikkat çekiyor. Uzun uzun püskülleri bulunan bu şal modelinin siyah / krem ve bordo / beyaz renk seçenekleri mevcut. Fiyatı ise 90 TL.

Örgü Şal Modelleri 2015
Örgü Şal Modelleri 2015

Mavi Beyaz Şal Modeli
Beyaz mavi renkleriyle sade bir görünüm sunan bu model günlük hayatınızda tercih edebileceğiniz bir ürün. Fiyatı ise 25 TL.

Beyaz Mavi Şal Modelleri 2015
Beyaz Mavi Şal Modelleri 2015

Diğer şal örneklerini resim galerimizde inceleyebilirsiniz…

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2017 Mom Jean Kombinleme

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.