Home / Kombinler / Salaş overize kazak ile sokak stili kombin önerileri
salas kazak kis kombinleri 2015
salas kazak ile kış kombinleri 2015

Salaş overize kazak ile sokak stili kombin önerileri

Büyük boy  salaş bir kazak giymek için sokak stilinde  bir çok havalı yollar vardır. Cidden, olanaklar sınırsız! istediğiniz stilde bir çok overize kazak kombini yapabilirsiniz.

Bence her kızın dolabında salaş dökümlü kazaklar çok önemlidir. Eğer hem sıcak kalmak hemde havalı görünmek istiyorsanız onları deneyebileceğiniz en güzel kombin önerilerini burada bulabilirsiniz. Overize  bir kazak giymek için eb tarz yollar sizin için !

1. ELBISE OLARAK SALAŞ KAZAK


Ben bir elbise gibi büyük boy salaş bir kazak giyme fikrine aşığım! Tabii ki, tüm görünümün uygun olmasını sağlamak için, yeterince büyük boyutlu olduğundan emin olmak gerekir.Uzun çizmeler ile harika görünebilirsiniz. ya da tayt üstünede giyebilirsiniz. Bu büyük boy bir kazak giymek için en kadınsı sokak stili önerilerindendir.

2. RENKLİ SALAŞ KAZAKLAR İLE POPÜLER KOMBİN
Eğer kışın siyah kıyafet maduru iseniz, o zaman sizin gardıroba bazı renk katmak için bir yol olarak over,ze renkli kazak kullanabilirsiniz. Bir sonraki alışverişte kıyafet almak için gerçekten harika bir fikir! Son zamanlarda, sokaklarda Uzun Kollu V Yaka boy, Tiftik bol Kazaklar çok popüler.Renkli salaş bir kazak giydiğinizde, kıyafetinizin geri kalanını basit tutabilirsiniz.

3. BOYFRIEND JEANS İLE OVERİZE KAZAK 

Her şey “büyük boy kombinler” bu  görünüm sokak stili için en uygun seçeneklerden. Gerçekten şirin ve havalı bir görünüm olduğunu düşünüyorum.

4.ŞAL İLE SALAŞ KAZAK KOMBİNİ
Eğer rahat bir kıyafet istiyorsanız(yani: tayt veya kot pantolon ile eşleştirilmiş salaş  kazak), başka bir sonbahar parçası ile giyin – bir eşarp yada şal harika olur.  Kazağın bir nötr renk ise, desenli bir şal seçin. Kazağın renkli ya da desenli ise, çatışma olmaması için daha ince ve sade  eşarp yada şal tercih edin…

5. EKOSE KABAN VE SALAŞ KAZAK

Ekose bu sonbahar kış  patlama yaptı, çok popüler olan ekose desenli kıyafetler ,düz ve koyu tek renkler ile giyildiğinde güçlü bir stil oluşturuyor. Daha fazla sıcaklık ve sıcak bir atmosfer sağlamak için overize kazak üzerinde ekose bir kaban yada ceket giymek iyi bir seçim.Soğuk günlerde hem kalın giyinmek hemde şık görünmek için güzel bir stil.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015-2016 Kışlık Kazak Modelleri

6. SIYAH + SIYAH STİL

Tepeden tırnağa tek renk siyah giydiğinizde asla yanlış görünmezsiniz. Bir bütün siyah kombin, her zaman iyi bir fikirdir. Bu nötr bir renk olduğundan, çok şık bir görünüm garanti edeceğiz. Bu siyah kombinler  hep şık ve seksi bir his bırakır. Eğer kıyafetin alt yarısı için uyarlanmış bir şey siyah bir pantolon yada etek seçtiyseniz üstüne , salaş, overize bir kazak giymeyi unutmayın.Hatta büyük boy bir kazağın altında siyah bir skinny jeans, tozluk gibi görünür! Siz tüm siyah kombin trendi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Salaş, overize, bol, uzun, örgü kazaklar ile kış kombin önerileri için aşağıdaki galerimizi de incelemeyi unutmayın !

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.